به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ فخر الدین توکلی، رئیس پلیس فتای قزوین در مصاحبه با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین، اظهار کرد: در پی شکایت فردی مبنی بر اینکه شخصی ناشناس مبلغ 3 میلیون ریال از حساب وی برداشت کرده است، موضوع در دستور کار مأموران پلیس فتا استان قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین,
وی افزود: در بررسی اولیه مشخص شد؛ فرد یا افرادی با در اختیار داشتن اطلاعات و رمزهای عبور طی چندین مرحله از حساب بانکی وی اقدام به خرید اینترنتی شارژ کرده است.
رئیس پلیس فتا استان قزوین تصریح کرد: با به کارگیری روشهای فنی و شگردهای خاص پلیسی، متهم که جوانی 22 ساله بود شناسایی و دستگیر شد.
سرهنگ توکلی ادامه داد: نامبرده که ابتدا منکر بزه انتسابی بود، پس از مشاهده ادله انکار ناپذیر به بزه انتسابی اعتراف و دلیل خود را از این اقدام مشکلات شخصی با شاکی اعلام کرد و در تحقیقات مأموران مشخص شد باتوجه به اینکه شاکی از هم دانشگاهیان مجرم بوده عابر بانک شاکی را از خوابگاه دانشجویی برداشته و رمز دوم عابربانک وی را فعالکرده، سپس در فرصت مناسب اقدام به برداشت اینترنتی از حساب شاکی کرده است.
وی با اشاره به اینکه متهم پس از تشکیل پرونده و معرفی به مراجع قضایی با صدور قرار مناسب روانه زندان شد، بیان کرد: به شهروندان توصیه میشود کارت عابر بانک و اطلاعات حساب خود را دراختیار کسی قرار ندهند و به صورت دورهای حتماً نسبت به تغییر رمز اول و دوم کارت خود اقدام نمایند، همچنین از اعتماد بی مورد پرهیز نمایند تا باعث بروز مشکل نشود.
انتهای پیام/
, ,
,
,
]
ارسال دیدگاه