logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

رایزنی روحانی با علی اف درباره قره باغ

رایزنی روحانی با علی اف درباره قره باغ
رئیس جمهور به ضرورت حل و فصل اختلافات و مشکلات منطقه‌ای از طریق گفتگو و مذاکره و جلوگیری از دخالت بیگانگان، گفت: تلاش‌ها باید برای پایداری آتش بس در منطقه قره باغ متمرکز شود
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،  حسن روحانی عصر پنجشنبه و در این دیدار که در حاشیه سیزدهمین اجلاس سران کشورهای عضو سازمان همکاری های اسلامی در استانبول انجام شد؛ با اشاره به اراده جدی طرفین بر گسترش همه جانبه روابط اظهار امیدواری کرد با تلاش و مساعی بیشتر مسئولان دو کشور شاهد توسعه پرشتاب مناسبات و همکاری های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ایران و جمهوری آذربایجان باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


رییس جمهوری همچنین بر تلاش در راستای اجرایی و عملیاتی شدن اسناد و توافقنامه‌های موجود میان دو کشور و ایجاد بستر مناسب برای همکاری و فعالیت کارآفرینان و بخش خصوصی دو کشور تاکید کرد.

روحانی با اشاره به ضرورت حل و فصل اختلافات و مشکلات منطقه‌ای از طریق گفتگو و مذاکره و جلوگیری از دخالت بیگانگان، اظهارداشت: تلاش‌ها باید برای پایداری آتش بس در منطقه قره باغ متمرکز شود.

رییس جمهوری اظهار داشت: همه کشورهای منطقه باید در مسیر مبارزه با تروریسم، افراطی گری و خشونت به عنوان تهدیدی جمعی و منطقه ای، در کنار هم قرار گیرند.

الهام علی اف رییس جمهوری آذربایجان نیز در این دیدار با اشاره به روابط نزدیک و دوستانه دو کشور در همه زمینه ها، بر تعهد آذربایجان بر اجرای توافقنامه و اسناد همکاری میان دو کشور تاکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران از بهترین و نزدیکترین دوستان و همسایگان آذربایجان است و افق بسیار روشنی در فراروی روابط دو کشور گشوده شده است. 

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه