logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

تاج: هوادارانی که بلیت ندارند به ورزشگاه نیایند

تاج: هوادارانی که بلیت ندارند به ورزشگاه نیایند
رئیس سازمان لیگ تاکید کرد: هوادارانی که بلیت ندارند برای تماشای دربی 82 به ورزشگاه نیایند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مهدی تاج رئیس سازمان لیگ در گفت‌وگوی تلفنی با برنامه ورزش و مردم درباره بازی امروز اظهارداشت: مهمترین ویژگی دربی این است که 69 هزار و 800 بلیت الکترونیکی فروختیم شاید روزی باورمان نمی‌شد همه مردم را با بلیت الکترونیکی به ورزشگاه راه دهیم. حتی در اطراف منطقه ایران هم چنین چیزی را نداریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: با لیدرهای هر دو تیم جلسه گذاشتیم تا بزرگان ورزش همچون حجازی، نوروزی و احدی را تشویق کنند.

,

رئیس سازمان لیگ با اشاره به اینکه حدود 800 نفر از تماشاگران که شب گذشته در اطراف ورزشگاه چادر زده بودند حمایت شدند خاطرنشان کرد: وقتی بلیت الکترونیک داریم آمدن تماشاگران در شب معنا ندارد. امیدواریم که در دربی آینده این طور نباشد. از هواداران می‌خواهیم اگر بلیت ندارند به ورزشگاه نیایند. ما صبح امروز 4 هزار بلیت فروختیم. ورزشگاه ساعت 7 باز شدو تمام پارکینگ‌های اطراف هم باز است. صرف نظر از هر نتیجه‌ای می‌خواهیم روح دوست یابی در دربی رعایت شود. در دربی قبلی حتی یک شیشه هم نشکست و می‌خواهیم در این دوره هم دربی بدون حاشیه برگزار شود.

,

رئیس سازمان لیگ در خصوص برنامه‌های امروز دربی عنوان کرد: از 29 جانباز سرافراز ارتش تجلیل می‌کنیم. چند خواننده هم دعوت کرده‌ایم که از ساعت 13 تا 17 برنامه دارند. همچنین شعار اجتماعی ما (ورزشگاه بدون زباله زیباست) است که در تلاش هستیم تا در بین تماشاگران جا بیفتد.

,

تاج در ادامه صحبت‌هایش از برگزاری انتخابات فدراسیون فوتبال در تاریخ 26 اردیبهشت خبر داد و گفت: چون باید 21 روز از زمانی که هیات رئیسه اعلام می‌کند فاصله باشد این تاریخ اعلام شد. آقای گودرزی و کفاشیان هر دو می‌خواهند که انتخابات به خوبی برگزار شود. در خصوص بحث ایرادات اساسنامه هم باید بگویم که کفاشیان به دنبال آن است.

,

وی در خصوص اسپانسرهای فوتبال عنوان کرد: ما از فصل یازدهم دریافتی‌های تبلیغاتی محیطی را برای تیم‌هایی که در چند دوره لیگ حضور داشتند درآورده‌ایم. اگرچه دریافتی ما از  اسپانسرها امسال بیشتر از هر سال دیگر بوده است. اما اسپانسرها طبق قرارداد به ما پولی پرداخت نکرده‌اند و طبق ماده 14 اعتراضمان را به دادگستری فرستاده‌ایم. گروهی متشکل از قنبرزاده، توفیقی، طاهری و آل اسحاق داریم که مذاکراتی را با اسپانسرها داشته‌اند که این مذاکره باید به هیات حاکمیت برود تا نتیجه اعلام شود. 

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه