logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

موزه بزرگ چهار محال و بختیاری به پیشرفت 80 درصدی رسید

موزه بزرگ چهار محال و بختیاری به پیشرفت 80 درصدی رسید
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهار محال و بختیاری گفت: موزه بزرگ استان چهارمحال و بختیاری در شهرکرد 80 درصد در مرحله سفت کاری پیشرفت داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر، بهمن عسگری سوادجانی  مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان از پیشرفت 80 درصدی فاز اول سفت کاری موزه بزرگ استان واقع در شهرکرد خبر داد و اظهار داشت : این پروژه دارای زیر بنایی بالغ بر سه هزار و ششصد و پنجاه متر مربع می باشد.

وی  با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه از سال 89 آغاز و تا سال 92 پانزده درصد پیشرفت و از سال 92 تاکنون 65 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است افزود : تا کنون دو میلیارد و 800 میلیون تومان از اعتبارات عمرانی (ملی ) تخصیص و هزینه شده است.

افزایش ساعت کاری موزه های چهار محال و بختیاری

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
, افزایش ساعت کاری موزه های چهار محال و بختیاری,

مصطفی هادیپور معاون میراث فرهنگی این اداره کل از افزایش زمان کار موزه های استان چهارمحال و بختیاری به مدت دو ساعت از 16 لغایت 18 خبر داد و اظهار داشت : رفاه حال گردشگران و مسافران برای بازدید از موزه ها و بناهای تاریخی استان از مهمترین اهداف افزایش ساعت بازدید می باشد.

وی با بیان اینکه تعداد 10 موزه در بناهای تاریخی و فرهنگی استان قابل بازدید برای عموممی باشد افزود : این موزه ها معرف آداب و رسوم ، پوشش و فرهنگ و تاریخ ما می باشند که باید در حفظ آنها کوشا باشیم.

,
,
,

 

,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه