بخشدار شاهیوند در خصوص سیل دوره چگنی خبر داد؛

راه ارتباطی 8 روستای دوره چگنی همچنان قطع است/اکیپهای راه و شهرسازی در حال احداث پلهای موقت هستند

راه ارتباطی 8 روستای دوره چگنی همچنان قطع است/اکیپهای راه و شهرسازی در حال احداث پلهای موقت هستند
بخشدار شاهیوند شهرستان دوره چگنی گفت: راه ارتباطی 8 روستای این شهرستان که بر اثر سیل روزهای اخیر تخریب شده بود همچنان قطع است و اکیپهای راه و شهرسازی در حال احداث پلهای موقت هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبر چگنی، "علی مروت علیپور"  به وضعیت راه ارتباطی 8 روستای بخش شاهیوند شهرستان دوره چگنی که بر اثر سیل روزهای اخیر تخریب شده اشاره کرد و بیان داشت: راه ارتباطی 8 روستای هفت چشمه، چهار آب، شیخ گل، کرگز، ولد کش، پیری رضا، پیری سوخته زار و پیری چناران با بیش از350 خانوار در این بخش همچنان قطع است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر چگنی, ، , "علی مروت علیپور"  , به وضعیت راه ارتباطی 8 روستای بخش شاهیوند شهرستان دوره چگنی که بر اثر سیل روزهای اخیر تخریب شده اشاره کرد و بیان داشت: راه ارتباطی 8 روستای هفت چشمه، چهار آب، شیخ گل، کرگز، ولد کش، پیری رضا، پیری سوخته زار و پیری چناران با بیش از350 خانوار در این بخش همچنان قطع است.,

وی با اشاره به حضور "محمد اصلانی" معاون عمرانی استانداری لرستان در این بخش گفت: معاون عمرانی استاندار لرستان امروز در محل حضور یافت و دستوراتی به اداره راه و شهرسازی داد تا در اسرع وقت پلهای موقت احداث و راه ارتباطی روستاها برقرار شود.

, وی با اشاره به حضور "محمد اصلانی" معاون عمرانی استانداری لرستان در این بخش گفت: , معاون عمرانی استاندار لرستان امروز در محل حضور یافت و دستوراتی به اداره راه و شهرسازی داد تا در اسرع وقت پلهای موقت احداث و راه ارتباطی روستاها برقرار شود.,

بخشدار شاهیوند با تاکید بر ترمیم پلهای تخریب نشده در مسیر راه ارتباطی این روستاها عنوان کرد: برخی از  پلهایی که تخریب نشده آسیبهایی در پایه دیده اند که در صورت ترمیم نشدن با احتمال جاری شدن مجدد سیل در آینده، این پلها نیز تخریب خواهند شد.

,

وی خاطرنشان کرد: اکیپ راه سازی شهرستان مشغول ترمیم پل های تخریب شده جهت برقراری ارتباط روستاها هستند.

,

علیپور یادآور شد: در این سیل به منازل مسکونی قدیمی و گلی برخی از روستاهای این بخش آسیبهایی وارد آمده است.

, در این سیل به منازل مسکونی قدیمی و گلی برخی از روستاهای این بخش آسیبهایی وارد آمده است.,

 انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه