logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حسینی خبرداد:

استیضاح فانی با 18 محور فردا به هیات رییسه تقدیم می‌شود

استیضاح فانی با 18 محور فردا به هیات رییسه تقدیم می‌شود
نماینده مردم قصرشیرین گفت که استیضاح وزیر آموزش و پرورش فردا با 18 محور به هیات رییسه تقدیم می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، فتح‌الله حسینی در گفت‌وگو باایسنا، با بیان اینکه طرح استیضاح وزیر آموزش و پرورش 18 محور دارد گفت: تاکنون بیش از 80 امضای برای این استیضاح جمع آوری شده که با توجه به تشکیل جلسه علنی فردا (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی بعد از یک هفته تعطیلی جهت سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه پیش‌بینی می‌شود که تعداد امضاها بیشتر شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی با بیان اینکه یکی از طراحان اصلی استیضاح فانی است مهمترین محور این استیضاح را محقق نشدن وعده پرداخت مطالبات فرهنگیان عنوان و اظهار کرد: با وجودی که ما وزیر را فردی اخلاق‌مدار و دوست‌داشتنی می‌دانیم ولی مشکلاتی همچون سو مدیریت در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش ومحقق نشدن مطالبات فرهنگیان ما را بر آن داشت که طرح استیضاح را جمع‌آوری کنیم چون پاسداری از امانت مردم را بر خود واجب می‌دانیم.

,

نماینده مردم قصر شیرین در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: موضوع مطالبات فرهنگیان را از دولت گذشته پیگیری می‌کردیم که در این دولت نیز آن را ادامه دادیم ولی تاکنون مطالبات آنها پرداخت نشده است این قشر مظلوم واقع شده و نارضایتی از عملکرد وزیر دارد به همین دلیل ما به دنبال احقاق حقوق آنها هستیم.

,

حسینی همچنین تاکید کرد تمامی تلاش را به کار خواهد گرفت تا بعد از تکمیل امضاها، استیضاح را به هیات رییسه جهت قرار دادن در روال کاری تقدیم کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه