logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

خسارت 40 ملیارد ریالی سیلاب به سایت احیاء گوزن زرد ایرانی+تصاویر

خسارت 40 ملیارد ریالی سیلاب به سایت احیاء گوزن زرد ایرانی+تصاویر
بر اثر سیلاب روزهای اخیر سایت گوزن زرد ایرانی در پارک ملی دز، زیر آب رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:به دنبال بارندگی های شدید در استان خوزستان در اواخر هفته گذشته و طغیان رودخانه های دز و کارون، سایت احیاء و تکثیر گوزن زرد ایرانی در پارک ملی دز (میانرود) به زیر آب رفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,
,
, ,
,

احمدرضا لاهیجان زاده مدیر کل حفاظت محیط زیست خوزستان با بیان این مطلب گفت: به دنبال بارندگیهای شدید چند روز اخیر و افزایش 40 برابری ورودی آب به مخازن سد دز که بیش از 8000 متر مکعب برثانیه محاسبه گردید و رها سازی 4000 متر مکعب برثانیه در رودخانه دز که بنا براعلام وزارت نیرو در 70 سال گذشته بی سابقه بوده است ، طغیان شدید رودخانه دز را به دنبال داشته که باعث گردید سایت گوزن زرد ایرانی و لاک پشت فراتی در پارک ملی دز کاملاٌ به زیر آب برود.

وی ادامه داد: بر اثر جریان شدید آب خسارات عمده ای به تأسیسات زیر بنایی سایت،نظیر تخریب بخش عمده ای از فنس سایت تکثیر گوزن زرد و سایت لاک پشت فراتی که بالای 80 درصد آن را شامل می شود ، تخریب 100درصدی قرنطینه که در سال پیش احداث شده بود ونهالستان تولید گونه های بومی با بیش از 13هزار نهال تولید شده که اخیراً به بهره برداری رسیده بود ، همچنین آسیب جدی به شبکه برق ،ساختمان مرکز بازدید کنندگان ، ساختمان پاسگاه ودیگر امکانات این مجموعه از خسارتهای وارده می باشد .
 

,
,
,
,
,
, , ,


لاهیجان زاده  افزود: براساس برآورد اولیه که در بازدید کارشناسان صورت پذیرفته است میزان خسارت  30 تا 40 ملیارد ریال برآورد می شود.

وی همچنین  درخصوص گوزن های زرد موجود در سایت گفت:در بخشهایی از سایت که امکان دسترسی فراهم بوده تاکنون تلفاتی مشاهده نشده و نیازمند یک بررسی همه جانبه است که طی روزهای آینده انجام خواهد شد.

بر اساس اطلاعات واصله ارتفاع آب در بخش هایی از سایت گوزن زرد، بیش از 2 متر نیز گزارش شد و در همان ساعات اولیه تدابیر لازم برای حفظ جان محیط بانان مستقر در مناطق دیده شد و خوشبختانه در این سیل هیچ گونه آسیبی به پرسنل مستقر در منطقه وارد نشد.



,
,
,
,
,
,
,
, ,
,
, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه