آخرین تلاشهای مضحک برای شهردار عزل شده کرمانشاه/ فرمانداری کرمانشاه استیضاح را تایید کرد اما ابلاغ نکرد!
بعد از ظهر امروز فرمانداری کرمانشاه طی جلسه ای که فرماندار از حضور در آن سر باز زد، عزل شهردار کرمانشاه توسط شورای شهر را تایید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نقل از مرصاد، بعد از ظهر امروز فرمانداری کرمانشاه طی جلسه ای که فرماندار از حضور در آن سر باز زد، عزل شهردار کرمانشاه توسط شورای شهر را تایید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرصاد، ,,
شورای شهر کرمانشاه نیز بعد از جلسه فرمانداری تشکیل جلسه داد تا شهردار جدید را انتخاب کند اما هر چه انتظار کشید مصوبه مکتوب تایید عزل شهردار از سوی فرمانداری ارسال نشد!
,,
به هر حال آنچه مسلم است فرمانداری کرمانشاه در حالی که مفری از اجرا قانون نداشت، مهر تایید بر عزل شهردار زده است و فردا آن را ابلاغ خواهد کرد.
,,
شورای شهرکرمانشاه نیز در جلسه ای که دقایقی قبل به پایان رسید مقرر کرده است که فردا شهردار جدید را انتخاب کند.
,,
از ماه های گذشته تا کنون شهردار کرمانشاه دو بار استیضاح و عزل شد اما فرمانداری کرمانشاه در اقدامی تحت مناسبات خانوادگی حزب اعتدال و توسعه آقای نوبخت (که در کرمانشاه در اختیار خانواده شهردار سابق است) تلاش کرد تا شهردار را به صندلیش بچسباند اما نتیجه ای نگرفت!
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه