سریال تکراری حوادث رانندگی در جاده های کردستان/

9 مصدوم حاصل برخورد پراید با پراید در مسیرکامیاران به کرمانشاه

9 مصدوم حاصل برخورد پراید با پراید در مسیرکامیاران به کرمانشاه
جاده کامیاران به کرمانشاه سالهاست به علت دو طرفه بودن یکی از محورهای حادثه خیز منطقه غرب کشور می باشد و با وجود اعلام طرح ملی بزرگراه کرمانشاه به میاندوآب و ادامه ساخت و ساز جاده ایی در این مسیر هنوز فرجی برای گشایش راه های ایمن حاصل نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهوخبر؛ تقریبا همه روزه شاهد انواع برخوردها وتصادفات جاده ایی در محورهای ورودی و خروجی شهرستان کامیاران هستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهوخبر؛,

همین چندروز پیش در گردنه مروارید ودر مسیر کامیاران به سنندج 2 نفر بر اثر برخورد کامیون بنز با پیکان جانشان را از دست دادند و 2 نفر دیگر زخمی و در  بیمارستان بستری هستند.

,

دیروز در جاده ارتباطی کامیاران به روانسر تصادف دیگری رخ داد و چند نفر زخمی شدند و اینک در آخرین ساعات مانده به نیمه شب دوشنبه، بر اثر برخورد دو دستگاه پراید، تمامی سرنشینان این خودرو ها مجروح و زخمی شدند.

,

در ساعت 21 امشب بر اثر برخورد دو دستگاه پراید در نزدیکی پادگان شهدا واقع در 50 کیلومتری کامیاران به کرمانشاه، سرنشینان این دو خودرو زخمی شده و درتماس با فوریت های پزشکی شهر کرمانشاه مصدومان با3 آمبولانس به بیمارستان های طالقانی و امام رضا(ع) منتقل شدند.

,

جاده کامیاران به کرمانشاه سالهاست به علت دو طرفه بودن یکی از محورهای حادثه خیز منطقه غرب کشور می باشد و با وجود اعلام طرح ملی بزرگراه کرمانشاه به میاندوآب در چندسال اخیر و ساخت و ساز جاده ایی در این مسیر، بنا به عللی که ممکن است هنوز هم برای وزارت مسکن، راه و شهرسازی و اداره کل های راه و شهرسازی کردستان و کرمانشاه معلوم نباشد هنوز این ساخت و ساز ادامه دارد، اماخروجی دال بر امنیت جاده ایی و ساخت جاده های ایمن دیده نشده است.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه