logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

مشاور فرهنگی استاندار هرمزگان:

جای خالی مرکز مطالعات خلیج فارس در هرمزگان

جای خالی مرکز مطالعات خلیج فارس در هرمزگان
مشاور فرهنگی استاندار هرمزگان گفت : لزوم راه اندازی مرکز مطالعات خلیج فارس از ضروریات هرمزگان است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از فرهنگ کده ، احمد نفیسی مشاور فرهنگی استاندار هرمزگان در جلسه هم اندیشی ششمین کنگره بین المللی فرهنگی ، هنری خلیج فارس اظهارکرد: در بسیاری از کشورهای اروپایی و حتی کشورهای حاشیه خلیج فارس اسناد و مراکز مطالعاتی مختلفی در حوزه خلیج فارس وجود دارد که در حال تحریف نام و هویت خلیج فارس هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده,
 
,
 
,
وی افزود: هرمزگان به عنوان میراث دار و محافظ مرزی ، معنوی و فرهنگی خلیج فارس از داشتن مرکز مطالعات خلیج فارس بی بهره است و این امر باعث شده بسیاری از محققان و پژوهشگران این حوزه برای دسترسی به منابع مکتوب خلیج فارس متحمل زحمات فراوان شوند.
,
 
,
 
,
مشاور فرهنگی استاندار هرمزگان اضافه کرد : علاوه بر مرکز مطالعات خلیج فارس ، ایجاد کتابخانه تخصصی خلیج فارس ، مرکز اسناد ملی و محلی خلیج فارس از اهم اقدامات می باشد.
,
 
,
 
,
 
,
 
,
نفیسی بر حضور محققان ، پژوهشگران و اساتید مطرح جغرافیا در کنگره بین المللی فرهنگی، هنری خلیج فارس تأکید کرد و بیان داشت : دعوت و حضور این افراد می تواند باعث ارتقای کیفیت این رویداد مهم در هرمزگان شود.
,
 
,
 
,
 
,
گفتنی است : ششمین کنگره بین المللی فرهنگی ، هنری خلیج فارس 8 الی 10 اردیبهشت با حضور مقامات بلند مرتبه سیاسی و فرهنگی کشور در هرمزگان برگزار می شود.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه