مدیر ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد:
رقم دقیقی از میزان خسارت بارش های اخیر در دست نیست/ در شهر مشهد زیرساخت ها توان دوره بازگشت ۷۰ ساله را ندارد/ در موضوع فرهنگ شهروندی مشکل داریم
مدیر ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد گفت: هم اکنون مسیل های اطراف شهر برای دوره بازگشت پیش بینی شده ولی در سطح شهر به دلیل وجود زیر ساخت های شهری این کار صورت نپذیرفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر عزیزی در گفتگو با مشهد پیام در خصوص میزان خسارات وارد شده در بارش های اخیر به شهر مشهد مقدس اظهار داشت: هنوز کار کارشناسی دقیقی در این موضوع صورت نگرفته است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهد پیام,وی با بیان اینکه جبهه بارندگی روز جهارشنبه خارج خواهد شد، افزود: همکارن ما در آماده باش کامل به سر می برند تا به محض ایجاد مشکل، کار را سریعتر انجام دهند.
,مدیر ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد با اشاره به اینکه بیاریت ابگرفتی ها در دور روز گذشته در مناطق شهید رجایی و قسمتی از کال اسماعیل اباد بوده است، تصریح کرد: متاسفانه ساخت و سازهای غیر مجاز شهر را با مشکل جدی روبه رو کرده است.
,عزیزی در ادامه خاطر نشان کرد: هم اکنون مسیل های اطراف شهر برای دوره بازگشت پیش بینی شده ولی در سطح شهر به دلیل وجود زیر ساخت های شهری این کار صورت نپذیرفته است.
,این مسئول با بیان اینکه با شناسایی اصلاح هندسی مکان ها و… درصدد برطرف کردن این مشکل هستیم، اضافه کرد: در شهر مشهد زیرساخت ها توان دوره بازگشت ۷۰ ساله را ندارد و باید زیر ساخت ها را در جهت توسعه و ارتقاء شهری با بازنگری قوانین به روز کنیم.
,مدیر ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد گفت: باید بپذیریم که تغییر اقلیم رخ داده است و این همکاری همه را میپذیرد تا جامعه ایمنی برای مردم را بسازیم.
,عزیزی با اشاره به موضوع فرهنگ شهروندی اظهار کرد: متاسفانه وقتی بحرانی شهر را فرا میگیرد شهروندان همکاری مناسب را با دستگاه های اجرایی ندارندو مردم باید آستانه تحمل و صبرشان را بالا ببرند.
,وی با بیا اینکه به لطف خداوند بارش ها نسبت به میانگین سال گذشته سه برابر شده است، ادامه داد: تا آخر هفته جاری گزارش میزان خساراتی مه شهر مشهد مقدس دیده است را اعلام خواهیم کرد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه