logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همسر شهید علی محمدی؛

استقامت ملت سبب پیشرفت های کشور شد

استقامت ملت سبب پیشرفت های کشور شد
همسر شهید علی محمدی گفت: آرزوی شهید علی محمدی ارتقای علمی کشور بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بصیر سبزوار، منصوره کرمی مهمان همایش حواریون خورشید در دانشگاه حکیم بود که به علت کسالت نتوانسته بود در مراسم شرکت کند به صورت تماس تلفنی با این همایش ارتباط برقرار کرده و دقایقی را برای حضار صحبت کرد و اظهارداشت: عزت امروز ما مرهون خون شهدا در تمام دوران بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیر سبزوار,

وی با اشاره به اینکه آرزوی شهید علی محمدی ارتقای علمی کشور بود ادامه داد: پیشرفت کشور در تمام زمینه ها است که سبب خواهد شد هجمه های دشمن بی اثر باشد.

,

کرمی با بیان اینکه دشمنان کشور با تهدید،تحریم و ترور سعی دارند تا مارا در مسیری که انتخاب کرده ایم به عقب برانند تاکید کرد: تنها استقامت ملت ایران است که نخواهد گذاشت دشمن در دستیابی اهداف خود موفق شود.

,

در ادامه همایش نیز حجت الاسلام سید جواد خاتمی مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه حکیم گفت: به برکت امام و رهبری معظم انقلاب کشور دارای پیشرفت های فراوانی در زمینه های مختلف شده است.

,

وی با بیان اینکه دشمنان کشور و اسلام اگر می توانستند نمی گذاشتند در هیچ زمینه ای به مترین پیشرفت برسیم تصریح کرد: متاسفانهدر قبل از انقلاب این باور را کشور قبولانده بودند که ما توان یشرفت نداریم.

,

حجت الاسلام خاتمی ادامه داد: خوشبختانه انقلاب اسلامی ایران به تمام مسلمانان در ابعاد مختلف شخصیت و هویت داد.

,

همایش حواریون خورشید یادوراه شهدای هسته ای بود  با حضور اعضای خانواده برخی از شهدای هسته ای برگزار شد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه