امام جمعه نیر :
نیر شهرستانی محروم از پزشکی قانونی و تجهیزات پزشکی مناسب
امام جمعه نیر گفت: نبود پزشکی قانونی و کمبود امکانات پزشکی در شهرستان نیر مشکلات و دردسرهای زیادی برای مردماین شهرستان بوجود آورده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از نیریمیز، حجت الاسلام میکائیل مقدسی با اشاره به جمعیت چند هزار نفری نیر افزود: مراکز درمان بستر نیر و کوراییم از نظر تجهیزات بهداشتی و درمانی ضعیف هستند و به رغم کارهای خوبی که انجام شده کمبودهای زیادی دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نیریمیز,,
امام جمعه نیر گفت: شهرستان نیر با کمبود تجهیزات و امکانات پزشکی و نبود پزشک متخصص مواجه است.
,,
وی گفت: در دین مبین اسلام حفظ تندرستی بر همگان واجب شده و عمل به توصیه های بهداشتی ضامن سلامتی فردی و اجتماعی است و مردم نیر هم باید مطالبات به حق خود به ویژه در بخش بهداشت و درمان را از مسوولان پیگیری کنند.
,,
امام جمعه نیر اظهار کرد: مسوولان اگر می خواهند به فکر آسایش مردم باشند باید این موضوع را در نظر داشته باشند که این شهرستان نیاز اساسی به پزشکان متخصص و مجرب و امکانات پزشکی دارد.
,,
وی افزود: نبود پزشکی قانونی در شهرستان نیر مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده و خانواده و بستگان متوفیان به علت نبود پزشکی قانونی و انتقال جسد به مرکز استان مجبورند مسیر 30 کیلومتری نیر تا مرکز استان را طی کنند که علاوه بر اتلاف وقت و صرف انرژی و هزینه های ایاب و ذهاب ، سرگردانی و سر درگمی های زیادی را به دنبال دارد.
,,
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه