مدیرکل امور اجتماعی استانداری تاکید کرد:
استفاده از توان سازمانهای مردمنهاد برای ساماندهی کودکان خیابانی
مدیر کل امور اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی بر استفاده از توان سازمان های مردم نهاد و دانش استادان دانشگاه ها برای کاهش آسیب های اجتماعی از جمله کودکان خیابانی تاکید کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، حسن استوار آذر در نشست کمیته ساماندهی کودکان خیابانی، با اشاره به رتبه پایین استان از نظر تعداد کودکان خیابانی گفت: با این وجود با توجه به جایگاه معنوی و اعتقادی مردم استان درصدد بهبود وضعیت موجود هستیم.
,
وی با بیان این که بهزیستی استان با مشارکت شهرداری و نیروی انتظامی نقش مهمی در ساماندهی کودکان خیابانی داشته است، خاطرنشان کرد: ۱۱ دستگاه در جهت رفع این معضل مسوولیت دارند.
, ,
مدیر کل بهزیستی استان آذربایجان شرقی هم با اعلام این که در سال گذشته ۳۰ کودک خیابانی در این استان ساماندهی شدند، گفت: تنها ۱۵ درصد کودکان خیابانی بدون سرپرست هستند.
, ,
محسن ارشد زاده با بیان این که کودک خیابانی به فرد کمتراز ۱۸ سال اطلاق می شود که مدت محدود یا نامحدود در خیابان به سر می برد اعم از این که با خانواده تماس داشته باشد یا نه، اظهارکرد: هر چند این معضل در استان ما حاد نیست ولی برای به صفر رساندن تعداد کودکان خیابانی نیازمند همدلی و همکاری نهادهای مسوول و تمامی مردم هستیم.
, ,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه