شهردار زابل :

تخفیف سی درصدی از عوارض شهرداری در صورت کاشت درخت در اطراف منزل/ نصب سردیس آیت الله شریفی سیستانی در میدان انقلاب

تخفیف سی درصدی از عوارض شهرداری در صورت کاشت درخت در اطراف منزل/ نصب سردیس آیت الله شریفی سیستانی در میدان انقلاب
شهردار زابل گفت: تخفیف سی درصدی از عوارض شهرداری در صورت کاشت درخت در اطراف منزل به شهروندان تعلق خواهد گرفت همچنین کلیه عوارض سال ۹۴ افراد فعال در این خصوص بخشیده می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا حمیدرضا نوری در جلسه هم اندیشی با فعالان اجتماعی و رسانه ای سیستان اظهار داشت: به زودی المان میدان انقلاب تعویض و به جای آن سردیس آیت الله شریفی سیستانی در محل نصب خواهد شد.
وی با بیان مجسمه شهرداری ساخته شده اما ایراداتی دارد افزود: با توجه به نامناسب بودن محل در نظر گرفته شده توسط شورای ترافیک، به زودی محل مناسب در نظر گرفته خواهد شد.

وی ادامه داد: تمامی چراغ های راهنمایی در سطح شهر تعمیر و به راهنمایی رانندگی تحویل داده شده اما متاسفانه راهنمایی و رانندگی چراغ ها را به صورت چشمک زن قرار داده و باعث بروز مشکلات در تقاطع شده اند.

وی با عنوان، به زودی پایش تصویری در زابل انجام خواهد شد خاطرنشان کرد: پایه های دوربین نصب و چراغ ها هوشمند خواهند شد هچنین با همکاری بانک انصار نیز کارت های پارک سفارش داده شده که این طرح به زودی اجرایی خواهد شد.

شهردار زابل ابراز داشت: اصرار فرماندار زابل مبنی بر تحویل بزرگراه زابل به زاهدان توسط شهرداری زابل بدون اتمام آن از طریق راه و شهرسازی است در حالی که این بزرگراه دارای اعتبارات ملی و استانی جهت ساخت و تکمیل است.

وی در این راستا ادامه داد: با اینکه رییس راه و شهرسازی زابل سیستانی بوده اما متاسفانه وی علاقه ای به پیگیری مسله از طریق صرف اعتبارات استانی و ملی جهت پایان پروژه بزرگراه زابل به زاهدان نیست و تمایل به تحویل آن به صورت ناتمام به شهرداری دارد.

وی تاکید کرد: احداث سرعت گیرها در جاده بنجار در روزهای اخیر نه تنها صحیح نبوده بلکه در زمان گرمای هوا شاهد تخریب سرعت گیرها و تبدیل آن به شن خواهیم بود.

انتهای پیام//

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه