معاون رئیس جمهور در جلسه شورای اداری شهرستان گرمسار:
استفاده از ظرفیت کویری و بیابانی استان سمنان در توسعه گردشگری بین المللی
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در جمع مدیران اجرایی گرمسارگفت: استان سمنان و شهرستان گرمسار پتانسیل های خوبی در زمینه گردشگری دارد و می توانداز ظرفیت کویری و بیابانی خود برای جذب گردشگران داخلی و خارجی استفاده کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گرمسارآنلاین همزمان با سفر هیئت دولت به استان سمنان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با حضور در شهر گرمسار ابتدا مورد استقبال مردم و مسئولین این شهر قرار گرفت و سپس در جلسه شورای اداری این شهرستان که با حضور مسئولین اجرایی در محل سالن امام علی (ع) فرمانداری گرمسار برگزار شد حضور پیدا کرد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسارآنلاین,, ,
معاون رئیس جمهور ورئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری: توسعه گردشگری در تحقق اقتصاد مقاومتی
, معاون رئیس جمهور ورئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری: توسعه گردشگری در تحقق اقتصاد مقاومتی,
مسعود سلطانی فر ؛معاون رئیس جمهور ورئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در جلسه شورای اداری گرمسار به تشریح پتانسیل های مهم توسعه ای و گردشگری شهر ستان گرمسار و استان سمنان پرداخت و افزود: استان سمنان مملو از بیابان های زیباو کویر توریستی است که می تواند در این راستا در جهت جذب گردشگران داخلی و حتی بین المللی برنامه ریزی نماید.
سلطانی فر در ادامه به سهم گردشگری ایران اسلامی در دنیا نیز اشاره کرد و افزود: صنعت توریسم و گردشگری سهم موثری در توسعه اقتصادی،فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف جهان ایفا می کند و کشور ما نیز باید از این پتانسیل های مهم حوزه های مختلف گردشگری و توریستی خود استفاده کند.
معاون رئیس جمهور ورئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در ادامه به ورود بیش از 5 میلیون گردشگر در سال 93 و سهم درآمدی حدود 7 میلیادر دلار از این حضور اشاره کردو گفت: می توانیم با تحقق شعار اقتصاد مقاومتی و ورود بخش خصوصی و داخلی به سیستم گردشگری این استراتژی مهم را در دستور کار قرار دهیم.
سلطانی فر در ادامه افزود: تا سال 2020 تعداد گردشگران فرهنگی و تاریخی در تمام کشورهای پر پتانسیل افزایش پیدا خواهد کرد و سهم به سزایی را در اقتصاد داخلی کسب خواهند کرد .
,
,
,
فرماندار گرمسار: بیش از50درصد صنایع شهرستان گرمسار دارای مشکلات اقتصادی هستند
, فرماندار گرمسار: بیش از50درصد صنایع شهرستان گرمسار دارای مشکلات اقتصادی هستند,
در ادامه این جلسه داریوش طاهری، فرماندار گرمسار به تشریح پتانسیل های مختلف گرمسار در زمینه صنعتی،گردشگری،کشاورزی و علمی اشاره کردو افزود: با توجه به نزدیکی به پایتخت باید صنایع توریسم خود از جمله قصر بهرام و پارک ملی کویر و کاروانسرا های خود را گسترش دهیم.
طاهری در ادامه به رکود و مشکلات حاد اقتصادی بیش از 50 ردصد واحدهای تولیدی گرمسار به عنوان قطب صنعتی استان اشاره کردو افزود: در سفر دولت باید در زمینه تامین سرمایه در گردش و کمک های مالی به این واحد های صنعتی فکری اساسی کرد.
,
نماینده مردم شهرستان های گرمساروآرادان: رشد45 درصدی بودجه میراث فرهنگی و گردشگری در سال95
, نماینده مردم شهرستان های گرمساروآرادان: رشد45 درصدی بودجه میراث فرهنگی و گردشگری در سال95,
در ادامه این جلسه غلامرضا کاتب نماینده مردم شهر ستان های گرمسار و آرادان به رشدرشد ۴۵درصدی اعتبارات میراث فرهنگی در بودجه ۹۵ اشاره کردو افزود:نزدیک به ۱۳۵هزار میلیارد تومان از مجموع اعتبارات منابع امور فرهنگی و گردشگری کشور در قانون بودجه 95 به سه بخش گردشگری میراث صنایع دستی اختصاص یافت.
کاتب در ادامه گفت:در بخش تحولات اداری هم در کل کشور اقدامات موثری انجام پدیرفت به طوری که در سال 94 تعداد ادارات میراث فرهنگی که توانستند مجوز اخذ کنند به ۱۹۶اداره رسید.
وی در ادامه صنعت گردشگری را یک صنعت پاک و مهم و اقتصادی برای کشور ایران اسلامی دانست و گفت: باید برای جذب سرمایه گذاران رد این بخش احساس و بازار رقابتی را ایجاد کرد و از پتانسیل شهر های کوچک اما پرآثار استفاده نمود .
نماینده مردم شهر ستان های گرمسارو آرادان در ادامه به یکی از مهم ترین مشکلات اینش هر ستان در بخش تامین آب پایدار اشاره کردو گفت: وزیر نیرو قول دادند در سال نود و چهار سد نمرود افتاح و بهره برداری شود و برای این امر هم ۳۰میلیارد تومان ابلاغ اعتبار شد اما این اعتبار هنوز تخصیص نیافته است و درخواست ما از هیئت دولت جذب این اعتبار است.
در ادامه این جلسه حجت الا اسلام سید علی مهدی نژاد؛امام جمعه گرمسار به موضوع سفر هیئت دولت و استقبال خوب مردم استان از تدبیر و امید اشاره کردو گفت: این سفر می تواند با تصویب مصوبه های لازم در جهت توسعه شهر های مختلف استان پر برکت باشد.
امام جمعه گرمسار از وضعیت بد اقتصادی کارخانه های تولیدی در این شهرستان به مسئولین گلایه کردو افزود: در سال اقتصاد مقاومتی باید یک نگاه اجرایی تر در جهت کاهش مشکلات اقتصادی واحدهای تولید در شهرک های مختلف نمود و این امر در راستای حمایت از تولید داخلی و ملی است.
مهدی نژاد در ادامه افزود: هیئت دولت در این سفر به یکی از مهم ترین مشکلات استان و شهرستان گرمسار در زمینه اب پایدار اقدامات اساسی انجام دهد.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه