با اجرای طرح مدام؛
دانش آموزان دبستان بهشت ناحیه دو زاهدان امور مدرسه خود را بدست گرفتند+تصاویر
با اجرای طرح مدام دانش آموزان دبستان بهشت ناحیه دو زاهدان امور مدرسه خود را یکروز بدست گرفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خط اول، یکی از برنامههایی که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تدارک دیده شده، طرح مدام و مشارکت دانشآموزان در اداره امور مدرسه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط اول,در این طرح دانشآموز به عنوان کادر اجرایی مدرسه شامل مدیر، چهار معاون، ناظم، مشاور، مسئول بهداشت، دبیر و اداره مدرسه را به عهده می گیرند.
دانش آموزان دبستان بهشت ناحیه دو زاهدان نیز با شرکت در این طرح جای خود را با مدیر،معلم و معاون مدرسه خود عوض نموده و عهده دار وظایف مدرسه خود شدند.








انتهای پیام
در این طرح دانشآموز به عنوان کادر اجرایی مدرسه شامل مدیر، چهار معاون، ناظم، مشاور، مسئول بهداشت، دبیر و اداره مدرسه را به عهده می گیرند.
,دانش آموزان دبستان بهشت ناحیه دو زاهدان نیز با شرکت در این طرح جای خود را با مدیر،معلم و معاون مدرسه خود عوض نموده و عهده دار وظایف مدرسه خود شدند.
,,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, انتهای پیام
,,
]
ارسال دیدگاه