فرماندار بهار در هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز خبر داد:
10 درصد از فضاهای آموزشی شهرستان توسط خیرین ساخته شده است
هجدهمین جشنواره خیرین مدرسه ساز با حضور تعدادی از خیرین شهرستان بهار برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بهارانه، در این مراسم فرماندار بهار ضمن خیر مقدم به حاضرین توجه به زیر ساخت های آموزش و پرورش را توجه به توسعه پایدار کشور بیان کرد و گفت: برخی از کشورها همچون ژاپن با وجود کمی فضا بهترین و بیشترین استفاده را از امکانات و فضاهای موجود خود در زمینه آموزش می برند که این خود نشان از توجه آنها به آموزش و پرورش در این کشور دارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارانه,محسن مرادی پناه ادامه داد: منابع انسانی هر کشور بزرگترین سرمایه هر کشور است که توجه ویژه به آن و آموزش افراد ، سرمایه گذاری برای آینده کشور است.
,مرادی پناه تصریح کرد: با توجه به تنگناهایی که دولت در رابطه با مسائل مالی با آن مواجه است و پروژه های نیمه تمام بسیاری از دولت گذشته به جای مانده است که در صورت عدم کمک خیرین با مشکلات عدیده ای مواجه خواهیم بود.
,وی اظهار داشت: بیش از 35 درصد از فضاهای آموزشی کشور و 10 درصد از فضاهای آموزشی شهرستان توسط خیرین ساخته شده و 550 شهرستان در کل کشور دارای مجمع خیرین مدرسه ساز و 220 شهرستان دارای فضای مستقل برای این تشکل است و 600 هزار نفر در کل کشور و 1000 نفر نیز در شهرستان بهار عضو مجمع خیرین مدرسه ساز می باشند.
,مرادی پناه گفت: 76 درصد از آموزشگاههای شهرستان بهار پس از انقلاب ساخته شده و شهرستان دارای 87 آموزشگاه و 3 سالن ورزشی است که 6 مدرسه توسط خیرین ساخته شده و 12 درصد از مدارس شرستان نیاز به مقاوم سازی و 28 مدرسه نیازمند تخریب و بازسازی است.
,وی با اشاره به پروژه های خیری شهرستان گفت: پروژه های خیری شهید سلیمانی، فضل اللهی، دبستان حاج برجعلی غفاری، شهید احمدی، نیازپور، کانون فرهنگی هنری گنج تپه توسط خیرین احداث و پروژه جدیدی نیز توسط دکتر علیگلی و اخوان در ایام دهه فجر کلنگ زنی شده است.
,مرادی پناه پروژه های نیمه تمام آموزش و پرورش را زمین چمن صالح آباد شهید احمدی خلیل کرد، سالن چندمنظوره دانش آموزی، استخر دانش آموزی عنوان کرد که برای تکمیل نیازمند اعتبار است.
,وی افزود: احداث پروژه 12 کلاسه پسرانه شهرک فرهنگیان، مدرسه ای در جوار مسکن مهر و پروژه 8 کلاسه در شهرک فرهنگیان از پروژه های ضروری مورد نیاز در شهرستان بهار است.
,وی گفت: تخریب مدرسه آقامحمدی صالح آباد و مدارس طالقانی و محبی در اولویت قرار گرفته است که انجام مراحل کاری آن نیازمند یاری و مساعدت خیرین مدرسه ساز است.
,وی میزان کمک های خیرین مدرسه ساز در سال گذشته را 570 میلیون تومان بیان کرد و از خیرین تشکر کرد.
,در ادامه امام جمعه بهار گفت: هدف از خلقت انسان، رسیدن به کمال بوده و این امر مستلزم علم می باشد و مدرسه یکی از ابزارهای اساسی برای ترویج علم است.
,حجت الاسلام حاتم نیا اضافه کرد: سرمنزل مقصود، کمال انسان است و انسان با تعلیم و تربیت به کمال می رسد و معلم و تجهیزات لازم در این زمینه نقش موثری دارند.
,حجت الاسلام حبیب الله حاتم نیا، مدرسه سازی و تامین تجهیزات تحصیل را یکی از ابزار تربیت دانش آموز و سوق او به کمال عنوان کرد و افزود: خیران مدرسه ساز و معلمان و مدیران اجر بالایی نزد خداوند دارند.
,امام جمعه بهار افزود: صدقه جاریه برای ایشان به هر میزان باشد، سودمند است و آثار به جا مانده از خیری که یکی از بارزترین صدقه جاریه است برای همیشه برقرارخواهد بود
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه