از سوی مدیرکل بنیاد حفظ آثار استان زنجان
برنامه های گرامیداشت سوم خرداد در زنجان تشریح شد/ تقدیم171 شهید گلگون کفن زنجان در عملیات "الی بیت المقدس"
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان زنجان برنامه های گرامیداشت سوم خرداد در استان زنجان را تشریح کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی مهدیخانی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا, اظهار داشت: برنامه های گرامیداشت سوم خرداد همزمان با سراسر کشور در استان زنجان برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا,وی با بیان اینکه از دوم تا چهارم خرداد ماه سال جاری برنامه های گرامیداشت روز سوم خرداد برگزار می شود، تصریح کرد: با توجه به تقارن دوم خرداد با ایام نیمه شعبان،سربازان گمنام و خانواده های شهدا و ایثارگر تجلیل می شوند.
,مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان زنجان برگزاری صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی را از مهمترین برنامه های روز سوم خرداد عنوان کرد و گفت: به مناسبت چهارم خرداد به عنوان روز دزفول، برنامه های ویژه ای نیز در این روز برگزار می شود.
,مهدیخانی سخنرانی مسئولان قبل از خطبه های نماز جمعه و افتتاح و بهره برداری از طرح های متناسب با حوزه ایثار و شهادت را از برنامه های گرامیداشت سوم خرداد عنوان کرد و گفت: به صدا درآمدن زنگ مقاومت در مدارس و آذین بندی ادارات و مدارس از دیگر برنامه های این ایام است.
,وی با اشاره به اینکه خرمشهر پس از 22 روز عملیات با اجرای عملیات بیت المقدس آزاد شد، تصریح کرد: در واقع فتح خرمشهر نقطه عطفی در تاریخ دوران دفاع مقدس محسوب می شود.
,این مسئول با بیان اینکه در این عملیات 5 هزار و 500 کیلومتر از خاک میهن عزیز آزاد شد، ادامه داد: 20 هزار اسیر عراقی به اسارت نیروهای ایرانی در آمدند.
,مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به اینکه فتح خرمشهر ناکامی دشمنان را افزایش داد، افزود: با اجرای این عملیات، نقشه صدام برای اشغال کشور با شکست مواجه شد.
,مهدیخانی با اشاره به تقدیم 171 شهید گلگون کفن از استان زنجان در این عملیات، گفت: این امر نشان دهنده نقش تاثیرگذار رزمندگان زنجانی در عملیات های بزرگ دوران دفاع مقدس است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه