فرماندار رودان مطرح کرد:
وضعیت جاده ارتباطی بخش بیکاه بسیار نامطلوب است/۴/۵ کیلومتر از جاده تعریض و آسفالت می شود
فرماندار رودان اظهار کرد: وضعیت فعلی جاده ارتباطی بخش بیکاه بسیار نامطلوب و نامناسب است و این موضوع باعث نگرانی مردم و شوراهای اسلامی بخش بیکاه شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودان نیوز؛ احمد محمودی فرماندار رودان در دیدار با اعضاء شورای اسلامی شهر و بخش بیکاه با اشاره به تقویت فرهنگ مدیریت جهادی و با عنایت به نامگذاری سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل گفت: مشکلات در سطح روستاها با پیگیری مجدانه آحاد مردم و حمایت شوراهای اسلامی و با اقدام به موقع دستگاههای اجرایی رفع می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودان نیوز,,
فرماندار رودان اظهار کرد: وضعیت فعلی جاده ارتباطی بخش بیکاه بسیار نامطلوب و نامناسب است و این موضوع باعث نگرانی مردم و شوراهای اسلامی بخش بیکاه شده است.
,,
وی در ادامه افزود: این موضوع در حال پیگیری است و با برنامه ریزی صورت گرفته ۴/۵ کیلو متر از جاده ارتباطی بخش بیکاه تعریض و آسفالت خواهد شد.
,,
محمودی خواستار بررسی و مطالعه دقیق مشکلات راه ارتباطی بخش بیکاه شد و تاکید کرد: تلاش شود پس از بازدید میدانی و فنی نسبت به رفع مشکل مسیر اقدام و در جهت رضایتمندی مردم گام برداشته شود.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه