دبیر ششمین سمینار همکاری های دولت، صنعت و دانشگاه های نسل سوم در توسعه ی ملی؛
به دانشجویان تحصیل در مقطع بالاتر را توصیه نمی کنم/ کشور به پنجه های کارآمد نیاز دارد
دبیر ششمین سمینار همکاری های دولت، صنعت و دانشگاه های نسل سوم در توسعه ی ملی گفت: ما به هیچ وجه به دانشجویان کاردانی خود توصیه نمی کنیم که وارد مقطع کارشناسی شوند چرا که هم اکنون کشور به پنجه های کارآمد نیاز دارد و به همین خاطر نباید مقابل فارغ التحصیلان خود مقطع بالاتری را برای تحصیل قرار دهیم بلکه باید برای آنها آینده ی شغلی را فراهم کنیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نسل فردا ؛ علی محمد نظری ریاست دانشکده ی امیرکبیر اراک و دبیر ششمین سمینار همکاری های دولت، صنعت و دانشگاه های نسل سوم در توسعه ی ملی در گفتگو با خبرنگار نسل فردا به لزوم ایجاد تعامل حداکثری بین دانشگاه ها و صنایع تاکید کرد.
نظری در ابتدا با اشاره به اینکه این سمینار ، شمشمین سمیناری است که توسط دانشکده های فنی و حرفه ای با اهداف نزدیکی دولت ، صنعت و تجارت در سطح کشور برگزار می شود گفت : قرار است در این سمینار وحدت بین دانشگاه و صنعت مورد بررسی قرار گیرد این امر بخصوص در دانشگاه های نسل سوم همانند دانشگاه های فنی و حرفه ای امری مغفول مانده است.
وی در بیان اهداف این سمینار ادامه داد: آن چیزی که برای ما مهم است این است که نقش مراکز فنی و حرفه ای در آینده ی شغلی کشور مشخص شود و معلوم شود وزارت علوم چه برنامه ای برای این دانشگاه ها دارد و چگونه باید حرکت کنیم که دانشکده های فنی و حرفه ای و دانشجویان آنها کارآفرین شود و فارغ التحصیلان ما در عرصه تولید هنرنمایی کنند.
ریاست دانشکده ی امیرکبیر و دبیر سمینار افزود : هم اکنون بسیاری از دانشجویانی که از دانشگاه های فنی و حرفه ای فارغ التحصیلان می شوند مشغول به کار هستند و در همین استخدام اخیر پتروشیمی بخش قابل توجهی از دانشجویان دانشکده ی امیرکبیر استخدام شدند و این نشان از آن دارد که فارغ التحصیلان مراکز فنی و حرفه ای توانایی کار به مراتب بالا تری نسبت به سایرین دارند و به مراتب خیلی راحت تر جذب بازار کار می شوند.
نظری در بیان امید به آینده در بین دانشجویان مراکز فنی و حرفه ای عنوان کرد : با توجه به توانمندی مناسب دانش آموختگان مراکز آموزش عالی فنی و حرفه ای، امیدواری دانشجویان ما به آینده ی شغلی بسیار بالاتر است و ما به هیچ وجه به دانشجویان کاردانی خود توصیه نمی کنیم که وارد مقطع کارشناسی بشوند . درست است ما به کارشناس کارآفرین نیاز داریم اما هم اکنون کشور به پنجه های کارآمد نیز نیاز دارد و به همین خاطر نباید جلوی پای فارغ التحصیلان خود مقطع بالاتری را برای تحصیل قرار دهیم بلکه باید برای آنها آینده ی شغلی را فراهم کنیم.
وی در بیان نیاز صنعت به فارغ التحصیلان مراکز فنی و حرفه ای افزود : امروز باید به جایی برسیم که صنعت به فارغ التحصیلان ما نیاز مند باشد و به واقع الان صنعت التماس نیروهای کارآمد فارغ التحصیل را می کند و ما در این همایش ها و سمینار ها به دنبال این هستیم که بگوییم در دانشکده های ما اینچنین نیروهایی کارآمد وجود دارد.
ریاست دانشکده ی امیرکبیر و دبیر سمینار با اشاره به این که دانشجویان برای فرار از سربازی مقاطع بالاتر را برای تحصیل انتخاب می کنند گفت: معافیت های تحصیلی که برای سربازی وجود دارد باعث آن می شود که دانشجویان برای فرار از رفتن به سربازی مقطع بالاتری را برای تحصیل انتخاب کنند و ما می خواهیم فریاد بزنیم که کشور نیاز به نیروهای کاربلد دارد نه مدارک تحصیلی بالاتر.
نظری در پایان خاطر نشان کرد : تفاهم نامه ی ما با صنعت ارتباط و تعامل ما می باشد و همین که صنعت استان برای برگزاری این همایش ما را حمایت کرده است نشان از آن دارد که صنعت به ما برای پیشبرد اهداف خود نیازمند است و صنعتگران بی تردید ظرفیت دانشجویان ما را دیده اند و برای بهره برداری از آنها تلاش می کنند.
انتهای پیام /
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه