در راستای تکریم از مفاخر فرهنگ و هنر؛

آیین تجلیل از استاد موسیقی ایران، هادی منتظری در کرمانشاه برگزار شد

آیین تجلیل از استاد موسیقی ایران، هادی منتظری در کرمانشاه برگزار شد
در راستای تکریم از بزرگان عرصه فرهنگ و هنر، آیین تجلیل از استاد موسیقی ایران، هادی منتظری در کرمانشاه برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  طاق نیوز، آیین تجلیل از استاد موسیقی ایران و هنرمند برجسته کرمانشاهی هادی منتظری عصر چهارشنبه با حضور جمعی از مسئولین، هنرمندان و علاقه مندان به فرهنگ و هنر در محل تالار وحدت دانشکده فرهنگ و هنری علمی کاربردی کرمانشاه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, طاق نیوز,

 

,

در این مراسم به پاس تلاش های فروان در عرصه موسیقی فاخر ایرانی و تربیت شاگردان زیادی در این حوزه از استاد هادی منتظری تجلیل به عمل آمد.

,

 

,

استاد هادی منتظری در این مراسم ضمن قدردانی از برگزار کنندگان آن گفت: خودم را لایق این همه مهربانی نمی دانم، اما از وجود چنین فضایی در شهرم خوشحال هستم.

,

 

,

وی افزود: هردانشکده و مرکز آموزشی در ایران ایجاد شود به همان اندازه آمار بزه کاهش می یابد.

,

 

,

این استاد عرصه موسیقی، از وجود رشته موسیقی در دانشکده فرهنگ و هنر کرمانشاه ابراز خرسندی و از اساتیدش که در محضر آنها تلمذ کرده چون محمود مرآتی قدردانی کرد.

,

 

,

وی هم چنین اشاره ای به سابقه فعالیت و چگونگی ورودش به عرصه موسیقی داشت و تصریح کرد:  جز استاد مرحوم مجتبی میرزاده  بنده دومین نفری بودم که وارد دانشکده موسیقی شدم و خوشحالم هم اکنون این رشته در شهرم ایجاد شده است.

,

 

,

منتظری عنوان کرد: بدون هیچ چشم داشتی حاضرم دینم را به شهرم در جهت اعتلای موسیقی فاخر ایرانی ادا کنم.

,

 

,

وی هم چنین اشاره ای به بزرگان موسیقی ایران داشت و گفت جای این اساتید نیز در چنین محفلی خالی است.

,

 

,

اجرای استاد ابراهیم احمدی، تک نوازی مسعود ویسی و برخی از گروه های موسیقی به پاس حضور استاد موسیقی ایران از دیگر بخش های این مراسم بود.

,

 

,

هم چنین استاد هادی منتظری نیز به اجرای قطعاتی برای حاضرین در این مراسم پرداخت.

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه