مجری معروف تبریزی؛
نامزدی که خیابانهای تبریز را هم نمیشناسد چگونه به مشکلات مردم رسیدگی خواهد کرد؟/ سعیدی انسان ساده زیست و بزرگی است
محمدزاده گفت: تعدادی از نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس دهم حتی از خیابانهای تبریز هم شناخت ندارند و معلوم نیست چگونه مشکلات مردم حاشیهنشین را رفع خواهند کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، محرم محمدزاده با حضور در ستاد مردمی محمد اسماعیل سعیدی، کاندیدای راه یافته به دور دوم انتخابات از حوزه انتخابیه، تبریز، آذرشهر و اسکو، ابراز داشت: در این برهه از زمان کسی که بتواند چندین سال نماینده باشد و با درست کاری به خلق خدمت کند، انسان بزرگی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,وی خواستار تلاش سعیدی در عرصه توسعه گردشگری و رسیدن تبریز به حد و اندازه شهرهایی همچون اصفهان و شیراز در صورت راهیابی به مجلس دهم شد و بیان کرد: تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری کشورهای اسلامی طبق گفته مسئولین، پذیرای 1 میلیون و 500 هزار نفر مسافر خواهد بود و حفظ آبروی دیار شهریار بسیار مهم است.
,مجری محبوب صداوسیما ویژگی دیگر سعیدی را آگاهی از مشکلات شهر دانست و اذعان داشت: برخی نامزدهای دور دوم حتی خیابان های اصلی شهر را نمیشناسند، به راستی چنین افرادی چگونه به مشکلات مردم حاشیه نشین شهر رسیدگی خواهد کرد؟
,وی ادامه داد: انتظار داریم آقای سعیدی همچون گذشته با فسادهای اقتصادی و اجتماعی مبارزه کند و مانع تعدی به بیت المال شود، از شاخصههای ارزنده و بارز سعیدی، ساده زیستی اوست و بنده خواهان انسانهای ساده زیست هستم.
,مجری سابق برنامه «بیزیم کندیمیز» در پایان از روحیه ورزشکاری سعیدی تمجید کرد و گفت: نماینده مردم تبریز همیشه از تیمهای آذربایجان حمایت کرده و من خود به عنوان فردی رسانهای شاهد پیگیریهای او برای احقاق حق و کمک به تیم های تراکتورسازی، شهرداری، ماشین سازی و گسترش فولاد بودهام.
,
ارسال دیدگاه