logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

خطیب اهل سنت بندرعباس:

آسیب زدن به محیط زیست آیندگان را از این منابع بی‌بهره می‌کند

آسیب زدن به محیط زیست آیندگان را از این منابع بی‌بهره می‌کند
خطیب اهل سنت بندرعباس با اشاره به رفتار عده‌ای در آلوده‌کردن محیط زیست و آسیب‌رساندن به جنگل‌ها و حیوانات گفت: رفتار این دسته از افراد، محکوم بوده و شرعا و قانونا مورد تایید نیست زیرا آسیب زدن به محیط زیست آیندگان را از این منابع بی‌بهره می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  هرمز؛ شیخ یوسف جمالی ظهر امروز در خطبه های این هفته شهرستان، با اشاره به اهمیت محیط زیست اظهارداشت: حقوق محیط زیست امری اجتناب ناپذیر است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از ,  هرمز, ؛ شیخ یوسف جمالی ظهر امروز در خطبه های این هفته شهرستان، با اشاره به اهمیت محیط زیست اظهارداشت: حقوق محیط زیست امری اجتناب ناپذیر است.,

 

,

وی بیان‌داشت: محیط زیست نه تنها متعلق به همه ما بلکه به نسل های اینده نیز تلق دارد و به عنوان امانت در دستان ماست که باید این امانت را به خوبی و درستی به نسل بعدی هدیه کنیم.

,

 

,

خطیب این هفته اهل سنت بندرعباس در ادامه، حفظ محیط زیست اعم از جنگلها و حیوانات را امری ضروری خواند و گفت: محیط زیست نیز حقوقی بر گردن ما انسان‌ها دارند که باید ادا کنیم.

,

 

,

شیخ یوسف جمالی ادامه داد: تلاش در جهت حفظ و نگهداری محیط زیست بهترین روش ادای حقوق آن است.

,

 

,

مدرس مدرسه علوم دینی اهل سنت بندرعباس با اشاره به رفتار عده ای در آلوده کردن محیط زیست و آسیب رساندن به جنگل‌ها و حیوانات تصریح‌کرد: رفتار این دسته از افراد، محکوم بوده و شرعا و قانونا مورد تایید نیست.

,

 

,

وی اذعان‌داشت: برخی برای سودجویی، با بی رحمی درختان را قطع، حیوانات را شکار و محیط زیست را آلوده می‌کنند که با این حرکت ناپسند خود به منابع طبیعی و منافع نسل های آینده ضربه وارد می کنند.

,

 

,

شیخ یوسف جمالی در بخش پایانی سخنان خود ابرازداشت: بی رحمی در حق محیط زیست سبب بی بهره شدن از این منابع در آینده می‌شود.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه