logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین:

دهمین نمایشگاه هدایا و سوغات استان‌ها در قزوین برگزار می‌شود

دهمین نمایشگاه هدایا و سوغات استان‌ها در قزوین برگزار می‌شود
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین از برگزاری دهمین نمایشگاه کادو، هدایا و سوغات استان‌ها در قزوین خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هادی نیک‌فطرت، مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی  صبح قزوین با اشاره به اهداف برگزاری نمایشگاه سوغات و هدایا اظهار کرد: دهمین نمایشگاه کادو، هدایا و سوغات با هدف ایجاد آشنایی هرچه بیشتر مردم با سوغات و هدایای استان‌های دیگر همچنین ایجاد تبادل فرهنگ بین استان‌ها در قزوین برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,  ,


مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین افزود: دهمین نمایشگاه سوغات و هدایای استان در فضایی بالغ بر دو هزار متر مربع از 5 تا 10 اردیبهشت ماه سال جاری به مدت شش روز در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین دایر خواهد بود.

وی در ادامه با اشاره به افتتاح نمایشگاه در ساعت 16 فردا بیان کرد: در این نمایشگاه شرکت کنندگانی از 25 استان کشور همچون مشهد، اصفهان، کاشان، یزد اردبیل، سیستان و بلوجستان مشارکت دارند. 

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین اضافه کرد: در دهمین نمایشگاه سوغات و هدایا، محصولاتی از دیگر استان‌ها با توجه به آداب، رسوم و فرهنگ مناطق مختلف کشور در 130 غرفه عرضه می‌شود. 

نیک‌فطرت در پایان گفت: علاقمندان به بازدید از این نمایشگاه می‌توانند از ساعت 16 تا 21 به محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی قزوین واقع در بلوار امام خمینی(ره)، جنب صدا و سیما مراجعه نمایند. 

انتهای پیام/م

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه