معاون سیاسی استاندار آذربایجان‌شرقی؛

ضرب و جرح بخش عمده‌ای از پرونده‌های قضایی را تشکیل می‌دهد/ اکثر مردم درگیر مشکلات روحی هستند

ضرب و جرح بخش عمده‌ای از پرونده‌های قضایی را تشکیل می‌دهد/ اکثر مردم درگیر مشکلات روحی هستند
شبستری گفت: بیشترین پرونده‌های قضایی ثبت شده در دادگاه‌های استان، ضرب و جرح عمدی را شامل می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، سعید شبستری در جلسه شورای برنامه ریزی استان آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه در طول 2 سال گذشته دولت فعالیت‌های مهمی را در حوزه سلامت انجام داده است، اظهار داشت: علی‌رغم مشکلات مالی در کشور، دولت قدم‌های بسیار ارزنده‌ای را در حوزه سلامت برداشته و آذربایجان‌شرقی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و به موفقیت‌های زیادی دست یافته‌ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی خاطرنشان کرد: درکنار توجه به سلامت جسمی باید سلامت روحی نیز مدنظر قرار گیرد زیرا امروزه بخش قابل توجه از مردم درگیر مسائل روحی هستند.

,

معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی بیشترین پرونده های قضائی رایج در استان را ضرب و جرح اعلام کرد و گفت: در این حوزه باید اقداماتی جدی صورت گیرد و بر همین اساس نیازمند یک مدیریت واحد هستیم و این کار باید با محوریت دانشگاه علوم پزشکی صورت گیرد.

,

وی تصریح کرد: با توجه به این که به سال 2018 نزدیک می‌شویم باید شاهد تغییراتی گسترده در امر سلامت باشیم و در این مسیر باید همه مدیران احساس مسئولیت کنند.

,

شبستری با اشاره فشارات روحی وارده از طرف ادارات بر مردم، بیان کرد: اگر امروز شاهد امراض جسمی هستیم بخش عمده‌ای به مسئله فشارات روحی باز می گردد.

,

وی در بخش دیگری از سخنان خود، توضیح داد: اگر در بحث معتادان متجاهر ورود نمی ‌ردیم شهر تبریز چهره بدی پیدا می‌کرد و بر همین اساس تبریز به عنوان شهر بدون معتاد متجاهر در کشور مطرح شده است.

,

معاون سیاسی و امنیتی استاندار، عنوان کرد: با استفاده از ظرفیت بالای بسیج می‌توان در امر آشنایی مردم با مشکلات اجتماعی از جمله اعتیاد قدم‌های مفیدی را برداشت.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه