افزایش 7 درصدی مراجعین سرپایی به مراکز درمانی/ نسبت 31 درصدی سزارین به زایمان طبیعی
معاون مدیریت درمان تامین اجتماعی کردستان گفت: نسبت سزارین به کل زایمان در مراکز درمانی تامین اجتماعی کردستان 31 درصد بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل هیچ گونه کاهش یا افزایشی را نشان نمی دهد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب دل، دکتر کیهان امامی معاون مدیریت درمان تامین اجتماعی کردستان پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران و رسانه های گروهی استان که در سنندج برگزار شد اظهار کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی کردستان در دو حوزه ی درمان مستقیم و غیر مستقیم ارائه ی خدمت می کند که از کل اعتبارات 183 میلیون تومانی این سازمان در سال94، حدود 100 میلیون تومان آن در حوزه ی درمان غیر مستقیم هزینه شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل,
وی با بیان اینکه در سال 94 شاهد افزایش 7 درصدی مراجعه کنندگان به حوزه ی درمان بوده ایم گفت: مراجعین سرپایی و مراکز درمانی در بحث پزشکان عمومی 730 هزار نفر و در بحث متخصصین نیز 112 هزار نفر بوده که نسبت به سال گذشته 6 درصد افزایش داشته ایم.
,
وی افزود: 1180 عمل جراحی، رشد 6 درصدی مراجعین به رادیولوژی، کاهش 5 درصدی سونوگرافی، اقامت 2/2 درصدی بیمار ، نسبت 31 درصدی سزارین به کل زایمان که هیچ گونه کاهش یا افزایشی نسبت به مدت مشابه وجود نداشته است.
,
امامی کل مراجعین به داروخانه های سطح استان کردستان را 745 هزار و 998 نفر دانست و گفت: این آمار نسبت به سال گذشته 7 درصد رشد را نشان می دهد.
,
وی به پروژه های انجام شده در استان کردستان اشاره کرد و گفت: بهسازی و توسعه ناوگان مراکز درمانی، خرید دو آمبولانس در بیمارستان های سقز و سنندج، اخذ پایان کار و تحویل درمانگاه مریوان، راه اندازی دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان سقز از جمله ی این اقدامات است.
,
انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه