بسته انتخاباتی ؛
دعوای سیاسی اصلاح طلبان در حوزه ایذه و باغملک/ موج تازه حمایت ها از کاندیداهای اصولگرا
این پایگاه خبری با رصد اخبار در حوزه های مختلف بسته ویژه خبری را در اختیار مخاطبین خود قرار خواهد داد که امروز نیز اخبار مربوط به حوزه های مختلف را در بسته خبری ویژه رهیاب می خوانید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب نیوز:این پایگاه خبری با رصد اخبار در حوزه های مختلف بسته ویژه خبری را در اختیار مخاطبین خود قرار خواهد داد که امروز نیز اخبار مربوط به حوزه های مختلف را در بسته خبری ویژه رهیاب می خوانید.
*اعتراض شدید خانواده شهید به تخلف انتخاباتی اصلاح طلبان در باوی/ ماجرا از آنجا شروع می شود که ستاد انتخاباتی اصلاح طلبان در شهر ملاثانی شهرستان باوی بدون کسب اجازه از خانواده شهید سعید مروانی (شهید غواص بسیجی) اقدام به نصب پوستر بر روی درب و دیوار منزل شهید کرده که این عمل موجب نارضایتی و اعتراض شدید خانواده شهید مروانی می گردد.
به موجب مصوبه مجلس الصاق اعلامیه پوستر و هرگونه اگهی تبلیغاتی روی درب و دیوار منازل و اماکن بخش خصوصی بدون رضایت مالکان و متصرفان در سراسر کشور ممنوع است .
آیا نامزد های اصلاح طلب که قصد ورود به مجلس قانون گذاری را دارند، با قانون گریزی می خواهند به هدفشان برسند؟
*استفاده از امکانات دولتی، له یا علیه نامزدهای انتخاباتی جرم است
فرج الله خبیر با بیان اینکه همه شرایط برای برگزاری انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی در استان فراهم است افزود: در این مرحله 8نماینده از 6 حوزه انتخابیه اصلی استان به مجلس شورای اسلامی راه می یابند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با اشاره به اینکه 10نماینده از خوزستان در مرحله اول انتخابات به مجلس شورای اسلامی راه یافتند افزود: خوشبختانه میزان تخلفات انتخاباتی در مرحله اول انتخابات بسیار ناچیز بود.
وی به استفاده از امکانات دولتی برای له یا علیه نامزدهای انتخاباتی هشدار داد و افزود: کارکنان دولت در ساعات کار اداری حق ندارند برای کاندیدای خاصی تبلیغ کنند چون بر اساس نص قانون، خلاف و جرم است.
* اعلام حمایت طایفه حاجیور، محمدحسینی، بدری و غیبی از علیرضا ورناصری در حوزه انتخابیه مسجد سلیمان، هفتکل، لالی و اندیکا شانس پیروزی این کاندیدا را در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بیشتر کرده است.
* در ادامه حمایت های نامزدهای مرحله اول انتخابات مجلس در اهواز از نامزدهای اصولگرای دور اول سیدکریم حسینی با حضور در ستاد انتخاباتی سیدشکرخدا موسوی حمایت خود را از وی اعلام کرد. و همچنین پیشتر نیز با حضور در ستاد سیدشریف حسینی از دیگر کاندیدای ائتلاف اوصولگرایان در اهواز حمایت کرده بود.
* سید تاج الدین طباطبایی از کاندیدای دور اول اتخابان مجلس شورای اسلامی در اهواز با حضور در ستاد انتخاباتی سید شریف حسینی و سیدشکرخدا موسوی حمایت خود از وی را علنی کرد.
*برخی منابع محلی خبر دادند شب گذشته طی اقدامی در کوی رمضان اهواز تمام پوسترهای تبلیغاتی سید شکرخدا موسوی نامزد اصولگرای انتخابات مجلس دهم توسط افراد ناشناس جمع آوری شده و تبلیغات گسترده یکی از نامزدهای اصلاح طلب نصب شده است.
*یک منبع آگاه در گفتگو با سایت محلی اظهار داشت: جمعی از دانشجویان دانشگاه کشاورزی ملاثانی نسبت به سخنرانی الهه کولایی در این دانشگاه به شدت اعتراض کردند که این امر موجب لغو سخنرانی وی در دانشگاه کشاورزی ملاثانی شد.
این منبع آگاه افزود: دانشجویان دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی رامین خوزستان صدور مجوز برای سخنرانی حامیان فتنه در این دانشگاه را به شدت محکوم کردند و خواستار رسیدگی و پاسخگویی مسئولان دانشگاه و مسئولان شهرستان باوی شدند.
الهه کولایی نماینده مجلس ششم بوده و امضاکننده نامه موسوم به جام زهر به رهبری، عضویت در شورای هماهنگی مجمع زنان اصلاحطلب و عضویت در حزب منحل شده مشارکت را در کارنامه خود دارد. حزبی که بعد از فتنه 88 به دلیل اقدامات ضد ملی و اسلامی خود منحل شد. او به همراه تنی چند از اعضای این حزب، شورای مرکزی مشارکت را تشکیل میدادند.
* در حوزه انتخابیه آبادان دو نامزد راه یافته به مرحله دوم سیدمحمد مولوی و غلامرضا شرفی که از ائتلاف اصولگرایان هستند که در حال حاضر رقابت بسیار نزدیکی دارند.
* کاندیداهای اصلاح طلب اهوازی که در مرحله اول انتخابات جهت حضور مردم در ستادهای انتخاباتی خود از هر شیوه ای حتی دعوت به شرکت در جشن ستاد توام با تشمال نوازی استفاده کرده بودند در مرحله دوم نیز طی پیامی از مردم خواسته جهت دیدن فیلم سینمایی در کنار کاندیدای لیست اصلاحات حضور یابند.
این قبیل اقدامات که بیانگر اوج بی برنامگی کاندیداهای اصلاح طلب در اهواز است در ادامه فرار کاندیداهای اصلاح طلب اهوازی از هرگونه مناظره با رقبای انتخاباتی انجام میشود که بیانگر شدت ضعف نامزدهای اصلاح طلبان در اهواز است.
این در حالی است که اصلاح طلبان جز طرح شعارهای حاشیه ای و سیاسی هیچ برنامه ای جهت معیشت و حل معضلات اقتصادی کشور ندارند .
* غضنفریان کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با اهواز نوین درخصوص بی برنامگی اصلاح طلبان در انتخابات اظهار کرد: اصلاحات در تلاش است تا دوستان خود را بر مسند قدرت بنشانند و از این طریق به منافع سیاسی خود دست یابند و برای تحقق این هدف نیز اکنون دست به دامن مهره های فتنه و مجلس ششم شده اند و آنها را در استانها می چرخانند.
*پیام تند کیانوش راد، رئیس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان خوزستان به دکتر برات قبادیان:
سوء استفاده برخی از نام اصلاحات در ایذه و باغملک، در حالی صورت می گیرد که سابقه ی فعالیت اصلاحی این مدعیان پرمدعا، متوهم و خود بزرگ بین، در سطح کشور و استان از جوان ترین فعالان اصلاح طلب هم کمتر است و اظهار نظرهای سیاسی اینان را باید از عجایب این دوره از انتخابات دانست!
گفتنی است که دکتر قبادیان بر خلاف تصمیم شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان که در لیست امید از سید جمال طباطبایی حمایت کرده اند، از هدایت اله خادمی حمایت کرده و او را اصلاح طلب تر از خود دانسته است!
* میثاق قبادیان فرزند برات قبادیان در واکنشی به مواضع تند کیانوش راد در انتقاد از پدرش به دلیل حمایت از هدایت الله خادمی در حوزه انتخابیه ایذه و باغملک انتقاد کرده و گفته است که شما همان لابی گر شکسته خورده ای هستی که تن به خفت داده و ردای اصولگرایی بر تن کرده است. به شما تبریک میگویم که در مرحله نخست انتخابات مجلس، توانستید از ١٨ کاندیدای خوزستانی، ١٠ اصولگرا به مجلس بفرستید.
*پاسخ شکرخدا موسوی به شایعات "برقی" اصلاح طلبان
سید شکر خدا موسوی نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی پیرامون شایعات منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر امضا کردن طرح افزایش قیمت برق گفت: امضای من درباره افزایش قیمت برق و هیچ کالایی نبوده است متاسفانه کسانی که اخلاق مدار نیستند و منافع جناحی و سیاسی برایشان مهم است مبادرت به طرح یک سری موضوعاتی می کنند که برخلاف واقع است.
بر این اساس منتظر اخبار داغ انتخاباتی پایگاه خبری رهیاب در قالب بسته انتخاباتی باشید...
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه