افتخار آفرینی انجمن سینمای جوان لاهیجان در دومین جایزه جهانی اربعین

افتخار آفرینی انجمن سینمای جوان لاهیجان در دومین جایزه جهانی اربعین
درمراسم اختتامیه دومین جایزه جهانی اربعین که در روز یکشنبه پنجم اردیبهشت در سالن استاد امیرخانی خانه هنرمندان تهران برگزار شد فیلم چهل منبر ساخته (نواب محمودی ) از تولیدات انجمن سینمای جوان لاهیجان موفق به کسب مقام چهارم، لوح تقدیر و جایزه بیست میلیون ریالی شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «لاهیجان» ، موضوع این فیلم کوتاه مستند که در مدت زمان ده دقیقه و چهل و شش ثانیه ساخته شده است درباره مراسم آئینی مذهبی چهل منبر است که در شب تاسوعای حسینی در لاهیجان برگزار می گردد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, «لاهیجان» ,

قابل ذکر است که ساسان عادلی سرپرست انجمن سینمای جوان لاهیجان در حاشیه این مراسم لوح سپاسی بجهت همکاری مستمر با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، برگزار کننده جایزه جهانی اربعین دریافت نموده است .
جایزه جهانی اربعین به همت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با هدف آشنایی عموم مردم ایران اسلامی و کشورهای جهان با آداب و آئین‌های عزاداری در ماه محرم بخصوص راهپیمایی بی‌نظیر اربعین حسینی و جلوه‌های ماندگار زیارت اباعبدالله الحسین (ع) ، احیاء آداب‌ورسوم سنتی که ریشه در دین مبین اسلام و فرهنگ اهل‌بیت (ع) دارد، همگرایی و هم‌افزایی ملی و بین‌المللی در حوزه تولید و نشر محتوای فرهنگ عاشورایی ، در دو بخش فیلم و عکس و با عنوان مسابقه برگزار می‌گردد.

,
,

پایان پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه