logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تبریز در پی؛

لغو مناظره انتخاباتی و مجوز سخنرانی به گروه خاص!

لغو مناظره انتخاباتی و مجوز سخنرانی به گروه خاص!
به علت حضور عارف در تبریز لیست امید از حضور در مناظره امتناع نمودند و دانشگاه نیز اجازه سخنرانی به لیست خدمت و تجربه را صادر نکرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آناج، جلسه مناظره نامزد های لیست خدمت و تجربه با نامزدهای لیست امید که قرار بود بعد از ظهر امروز در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز  برگزار گردد، یک ساعت مانده به زمان شروع برنامه، لغو شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

این جلسه که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز برگزار می شد، در ابتدا با خبر سفر محمد رضا عارف به آذربایجان شرقی، حضور کاندیدهای لیست امید منتفی شد و طبق گفته های منابع آگاه، دانشگاه آزاد با حضور یک طرفه لیست خدمت و تجربه موافقت نکرد و در پی آن این مراسم لغو گردید.

,

, ,

لازم به ذکر است که فردا جلسه پرسش و پاسخ لیست امید توسط انجمن اسلامی این دانشگاه برگزار خواهد شد، لکن دانشگاه برای حضور یک طرفه این لیست ممانعت خاصی ایجاد نکرده و این مسئله با اعتراض بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد تبریز روبرو شده است.

,

بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز :

,

بسم رب الشهداء والصدیقین

,

و اعتصموا بحبل الله جمیعا و لاتفرقوا

,

وهمگی به ریسمان خداوند چنگ بزنید و متفرق و پراکنده نشوید .

,

خدا لعنت کند آن دستهایی را که تلاش کرده اند و میکنند که قشر جوان ودانشگاهی ما را غیر سیاسی کنند.

,

امام خامنه ای (مدظله العالی)

,

با توجه به اینکه همواره رقابت سالم در بحث انتخابات مورد توجه همگان بوده و از اهمیت بسیاربالایی برخوردار می باشد و با ارج نهادن به منویات امام خامنه ای (مدظله العالی) در خصوص انتخاب کاندیداهای اصلح دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز طی مذاکرات گسترده سعی بر برگزاری مناظره ای در همین مبنا و به منظور شفاف سازی برنامه های آینده کاندیداهای مرحله دوم انتخابات را داشت و از سوی دیگر بسیج دانشجویی از تمامی کاندیداهای لیست تجربه و خدمت و لیست امید ، طی دعوتنامه ای کتبی جهت برگزاری مناظره انتخاباتی در محل دانشگاه آزاد اسلامی تبریز دعوت به عمل آورده است ، که این امر از سوی روسای دانشگاه آزاد اسلامی کاملا سرکوب شده و هیچگونه امکانات در اختیار بسیج دانشجویی قرار داده نشده است و همچنین کاندیداهای لیست امید تا به این تاریخ هیچگونه جوابیه در مورد عدم حضور در مناظره به بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز ارسال نکرده اند ، لذا بسیج دانشجویی بااعلام بی طرفی و تلاش برای روشنگری و پرشور شدن امر انتخابات طبق منویات امام خامنه ای (مدظله العالی) ، تمام سعی و تلاش خود را انجام داده و درمقابل خون شهدا و پایداری آرمانها و مقدسات نظام جمهوری اسلامی ایران کوتاهی نکرده است و هیچگاه از حرکت باز نخواهد ایستاد .

,

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه