کارشناس اقتصاد،سرمایه و بازار:

حکم دیوان عالی آمریکا در دادگاه های بین المللی تایید نشده است/ حکم غارت اموال ایران تحت سیطره صهیونیست ها صادر شده است

حکم دیوان عالی آمریکا در دادگاه های بین المللی تایید نشده است/ حکم غارت اموال ایران تحت سیطره صهیونیست ها صادر شده است
کارشناس اقتصاد،سرمایه و بازار گفت: حکم صادره از سوی دادگاه آمریکا در دادگاه های بین المللی تایید نشده قابلیت اجرا را ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین محمودی اصل امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا،  اظهار داشت: صدور رای پرداخت غرامت 2 میلیاردی دلاری که بر اساس آن برداشت از پول های بلوکه شده ایران به بهانه پرداخت غرامت به بازماندگان حادثه تروریستی لبنان در 1973 که مقر نیروهای آمریکایی منفجر شده است، ادعای پوچی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حسین محمودی اصل امروز در گفت و گو با خبرنگار , موج رسا,  ,  اظهار داشت: صدور رای پرداخت غرامت 2 میلیاردی دلاری که بر اساس آن برداشت از پول های بلوکه شده ایران به بهانه پرداخت غرامت به بازماندگان حادثه تروریستی لبنان در 1973 که مقر نیروهای آمریکایی منفجر شده است، ادعای پوچی است.,

وی با بیان اینکه این ادعا به قدری پوچ است که دو تن از قضات دیوان عالی آمریکا این حکم را تضعیف دستگاه قضایی آمریکا عنوان کردند، خاطرنشان کرد: این حکم تحت سیطره برخی افراد به ویژه صهیونیست ها و جمهوری خواهان صادر شده است.

,

این کارشناس اقتصادی با اشاره به اینکه باید رایزنی های مختلف در این زمینه انجام شود تا جلوی سرقت علنی در روز روشن گرفته شود، تصریح کرد: متاسفانه دارایی های ایران از طریق اوراق قرضه دلاری در سال های گذشته در کشور آمریکا سرمایه گذاری شده است که این موضوع کارشناسی نبوده است.

,

محمودی با بیان اینکه با وجود بحث تحریم ها و فشار ناشی از تحریم نباید چنین ریسکی انجام می شد، ادامه داد:نباید و به صورت دلاری در بانک های آمریکا منابع ایران سرمایه گذاری می شد.

,

وی با اشاره به اینکه به نظر می رسد در آن موقع که گفته شد قطعنامه ها کاغذ پاره ها هستند، تدابیر لازم برای کاغذ پاره نشان دادن این قطعنامه ها صورت نگرفته است، افزود: باید این پول به صورت اوراق در آمریکا سرمایه گذاری نمی شد.

,

کارشناس اقتصاد،سرمایه و بازار ادامه داد: با توجه به افزایش شدت تحریم ها در سال های 86 و 87 باید در خصوص خروج و انتقال این منابع اقدامات لازم انجام می گرفت.

,

محمودی با اشاره به اینکه ایران در سال 2008 تحت تحریم سیستم مبادلات دلاری قرار گرفت، خاطرنشان کرد: در سال 91 نیز طی دستور اجرایی آمریکا دارایی های ایران توقیف شد.

,

وی افزود: به نظر می رسد در دولت قبلی حساسیت های لازم به کار گرفته نشده است و توصیه کارشناسان مورد پذیرش نبوده است.

,

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه فرآیند غارت اموال ایران از چند سال گذشته آغاز شده و  این فرآیند کوتاه مدت نبوده است، گفت: این حکم تحت تاثیر بدخواهان جمهوری اسلامی صادر شده است.

,

محمودی با اشاره به اینکه چون بحث قوه قضائیه در این زمینه مطرح است، شاید دولت نتواند دخالت کند،گفت: دولت آمریکا را باید از طریق دادگاه های مختلف جهانی با تنظیم شکایت و وارد کردن  فشارهای لازم برای اخذ حق مسلم ایران اسلامی تحت فشار قرار داد.

,

وی با بیان اینکه حکم صادره از سوی دادگاه آمریکا در دادگاه های بین المللی تایید نشده قابلیت اجرا را ندارد، تصریح کرد: در این مقطع نباید به دنبال مقصر بود بلکه باید نسبت به جلوگیری از بلوکه شدن و مصادره اموال اقدام کرد.

,

این کارشناس اقتصادی بر ضرورت برگشت اموال ایران اسلامی به حساب های بانک مرکزی تاکید کرد و گفت: همه ارگانها، نهادها و افراد در تعامل با یکدیگر می توانند از اجرای این حکم غیر قانونی و غیر اخلاقی جلوگیری کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه