مدیرکل اداره هواشناسی استان قزوین خبر داد:

ورود سامانه بارشی به استان در روزهای آینده/ احتمال خسارت به تأسیسات وجود دارد

ورود سامانه بارشی به استان در روزهای آینده/ احتمال خسارت به تأسیسات وجود دارد
مدیرکل اداره هواشناسی استان قزوین با اشاره به ورود سامانه بارشی به استان در روزهای آینده گفت: با وجود وزش بادهای لحظه‌ای شدید احتمال خسارت به تاسیسات وجود دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آرش بهاروند مدیرکل هواشناسی استان قزوین در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ در خصوص وضعیت جوی استان در روزهای آینده گفت: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌ای از فردا به تدریج سامانه بارشی وارد استان خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی افزود: از بعدازظهر روز پنجشنبه تا صبح شنبه در بعضی ساعات بارش باران گاهی رعد و برق و وزش بادهای لحظه‌ای شدید خواهیم داشت. 

این مسئول ادامه داد: برای روز پنجشنبه در ساعات بعدازظهر در بخش‌های جنوبی و جنوب شرقی استان وزش بادهای بسیار شدید پیش‌بینی می‌شود. 

بهاروند بیان کرد: با توجه به فصل بهار و رگباری بودن بارش‌ها در پاره‌ای مناطق احتمال تگرگ و آب‌گرفتگی معابر عمومی وجود خواهد داشت. 

وی اضافه کرد: همچنین با وجود وزش بادهای لحظه‌ای شدید احتمال خسارت به تاسیسات نیز دور از انتظار نیست، لذا توصیه می‌شود تمهیدات و تجهیزات لازم به کار گرفته می‌شود. 

گفتنی است طی شبانه روز گذشته بیشینه دما مربوط به شهرهای آبیک و رازمیان با 31 درجه سانتی گراد و کمینه دما مربوط شهر تاکستان با 11 درجه سانتیگراد بوده است. 

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه