logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

پیام تشکر افشارزاده از لیدرهای استقلال

پیام تشکر افشارزاده از لیدرهای استقلال
سرپرست باشگاه استقلال از لیدرهای هواداران تیم فوتبال این باشگاه تشکر و قدردانی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از سایت باشگاه استقلال، بهرام افشارزاده در پیامی از زحمات کانون مشوقان این باشگاه تشکر کرد. در این پیام آمده است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به نام خداوند بخشنده مهربان

,

استقلال تهران، این تیم بزرگ و محبوب و پرافتخار ایران و آسیا، همواره با تکیه بر یار دوازدهم خود که هواداران پرشور، فهیم و بی‌ادعای آبی به‌حساب می‌آیند، در عرصه فوتبال ایران و پهنه قاره کهن، افتخارآفرینی کرده است. نقش مشوقان باشگاه استقلال در موفقیت‌های این باشگاه 70 ساله انکارناپذیر است و تفاوت تیم‌های مردمی، ریشه‌دار و محبوب فوتبال با دیگر تیم‌ها و حدفاصل آنها، تنها یک کلمه است، هوادار. به‌یقین، ترنم سرودهای آبی در ورزشگاه‌ها که علاوه بر دادن انگیزه به بازیکنان استقلال، لرزه بر اندام حریفان آبی‌ترین تیم دنیا می‌اندازد، یا تلاش برای سر دادن غریو پرشور تماشاگران حامی استقلال، چه زمانی که این تیم عقب است و نیاز به جبران نتیجه دارد، چه هنگامی که از حریفان پیش می‌افتد، از بارزترین نمونه‌های فعالیت مشوقان و در رأس آن‌ها لیدرهای زحمتکش باشگاه استقلال است.

,

همچنین سامان دادن به حامیان استقلال برای تشویق هرچه بهتر تیم و تلاش برای خنثی کردن توطئه برخی سودجویان که با شعارهای جهت‌دار سعی در تخریب وجهه استقلال برای ضربه زدن به این تیم و رسیدن به اهداف شخصی خود دارند، هم از نمودهای برجسته فعالیت این قشر زحمتکش در حمایت از پرافتخارترین تیم باشگاهی فوتبال ایران در آسیاست. مدیریت باشگاه استقلال به این وسیله از زحمات کانون مشوقان این تیم، به ویژه لیدرهای باشگاه استقلال که از دیرباز، در سرما و گرما، در ایران و خارج از کشور، هنگام موفقیت و هنگام شکست، همیشه یاور استقلال بوده‌اند، قدردانی می‌کند. امید است با توجه به شرایط حساس و ویژه استقلال در سه هفته پایانی لیگ پانزدهم و فینال جام حذفی و نیاز مبرم بازیکنان، کادر فنی و هیئت مدیره استقلال به همراهی و همدلی هواداران تیم در این برهه سرنوشت‌ساز، بار دیگر سکوهای آبی با حضور اعضای محترم کانون مشوقان استقلال به اصلی‌ترین جبهه حمایت از تیم در این نبردها تبدیل شود.

,

با احترام دوباره بهرام افشارزاده مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال.

,

 

,

انتهای خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه