مدیر منطقه ای بورس سیستان و بلوچستان
بیش از شش میلیون سهم در تالار بورس سیستان و بلوچستان معامله شد
مدیر منطقه ای بورس سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در طی هفته گذشته تعداد شش میلیون و ۸۴۷ هزار و ۲۸۲ سهم و حق تقدم در تالار بورس سیستان و بلوچستان معامله شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اوشیدا سوگل هیراد به خبرنگار ما گفت: این تعداد سهام از میان ۹۵ شرکت معامله شده که در این راستا ۳۹ درصد ارزش معاملات را فروش و ۶۱ درصد آن را خرید شامل شده است.
وی افزود: در طی هفته گذشته شش میلیون و ۸۴۷ هزار و ۲۸۲ سهم و حق تقدم به ارزش بیش از ۱۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در تالار بورس سیستان و بلوچستان داد و ستد شد.
وی تعداد کدهای معاملاتی جدید را ۲۸ عدد عنوان کرد و افزود: شرکت ایران خودرو دیزل با دو میلیارد ریال بیشترین ارزش و میزان معاملات را به خود اختصاص داده است.
وی در پایان اظهار داشت: سرمایه گذاری سایپا، صنایع شیمیایی فارس، ایران خودرو دیزل و پالایش نفت تهران به عنوان چهار شرکت برتر از لحاظ داد و ستد در این هفته به شمار می روند.
انتهای پیام/رض
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه