در مراسم تشییع شهدای نیروی انتظامی خاش؛
ندای"مرگ بر اشرار" در میدان ولیعصر(عج) شهرستان خاش طنین انداز شد
پیکرپاک سه تن از نیروهای انتظامی که توسط اشرار از خدابی خبر در شهرستان خاش به شهادت رسیدند، در این شهرستان تشییع شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تفتان ما، پیکرهای مطهر سه نفر از نیروهای کادر و وظیفه انتظامی شهرستان خاش بنامهای شهیدان گروهبان یکم منوچهر جوینی، گروهبان یکم ابوالفضل خمر و وظیفه عباس چراغی با حضور فرماندار، روحانیون، فرماندهان و کارکنان نیروهای نظامی و انتظامی، سران قبائل و طوایف و معتمدان و سایر قشرهای مردمی خاش از میدان ولیعصر(عج) تا ستاد فرماندهی نیروی انتظامی شهرستان خاش تشییع شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما,پیکر پاک شهیدان گروهبان یکم منوچهر جوینی، گروهبان یکم ابوالفضل خمر به زادگاهش شهرستان زابل انتقال یافت و پیکر شهید سرباز وظیفه عباس چراغی برای خاکسپاری در گلزار شهدای شهرستان مشهد منتقل شد.
اشرار مسلح سه شنبه شب با یک دستگاه خودروی پژو 405 به سمت نیروهای گشت انتظامی در خاش حمله کردند که منجر به شهادت سه نفر از ماموران انتظامی این منطقه شد.
همچنین در جریان این تیراندازی سرباز وظیفه سجاد عبدالهی نیز مجروح شده که حال وی وخیم گزارش شده است.
انتهای پیام/رض
پیکر پاک شهیدان گروهبان یکم منوچهر جوینی، گروهبان یکم ابوالفضل خمر به زادگاهش شهرستان زابل انتقال یافت و پیکر شهید سرباز وظیفه عباس چراغی برای خاکسپاری در گلزار شهدای شهرستان مشهد منتقل شد.
,اشرار مسلح سه شنبه شب با یک دستگاه خودروی پژو 405 به سمت نیروهای گشت انتظامی در خاش حمله کردند که منجر به شهادت سه نفر از ماموران انتظامی این منطقه شد.
,همچنین در جریان این تیراندازی سرباز وظیفه سجاد عبدالهی نیز مجروح شده که حال وی وخیم گزارش شده است.
,,
انتهای پیام/رض
,]
ارسال دیدگاه