مدیر شیلات استان زنجان:
تخصیص10 میلیارد ریال اعتبار برای آبزی پروران زنجانی/514 واحد مزارع سردآبی پرورش ماهی در زنجان فعال است
مدیرشیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه 514 واحد مزارع سردآبی پرورش ماهی در زنجان فعال است، گفت:10 میلیارد ریال اعتبار برای پرداخت تسهیلات به آبزی پروران زنجانی به منظور تجهیز مزارع با سود بانکی 18 درصد تخصیص یافته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود صیاد بورانی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان اظهار کرد: امسال اولویت برای صدور مجوز جدید و تمدید مجوزهای فعالیت آبزی پروری در استان زنجان برای حفظ کیفیت و کمیت منابع آبی رعایت استانداردهای زیست محیطی، خروجی پساب مزارع پرورش ماهی و تداوم تولید محصول پاک و سالم است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,وی افزود:ارتقا ءمکانیزاسیون با متنوع کردن انواع تجهیزات تسویه مکانیکی، زیستی، دستگاه ضدعفونی کننده پساب و انواع تجهیزات اکسیژن محلول در آب از دیگر اولویتها است.
,مدیرشیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه از جمله برنامه های مورد نظر در سال جاری اجرای سیاست تولید یک تن ماهی قزل آلا با نیم لیتر درثانیه آب تازه است، تصریح کرد:سال گذشته برای این میزان تولید یک لیتر در ثانیه آب نیاز بود.
,بورانی با اشاره به اینکه سال گذشته 35 کیلوگرم در مترمربع ماهی قزل آلا تولید می شد که امسال بر اساس برنامه ریزی و هدفگذاری انجام شده این میزان تولید 40 کیلوگرم پیش بینی شده است، افزود: برای دستیابی به این میزان و استفاده از نیم لیتر آب تازه در ثانیه برای تولید یک تن ماهی قزل آلا باید آبزی پروران مزارع خود را مجهز به تجهیزات قید شده کنند.
,وی با بیان اینکه آبزی پرورانی که به لحاظ سرمایه گذاری در خصوص تجهیز مزارع خود مشکل دارند می توانند تسهیلات دریافت کنند، افزود: این تسهیلات بر اساس طرح توجیهی آبزی پروران پرداخت می شود.
,مدیرشیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان افزود: امسال 10 میلیارد ریال اعتبار برای پرداخت تسهیلات به آبزی پروران به منظور تجهیز مزارع با سود بانکی 18 درصد تخصیص یافته است که در صورت جذب این مبلغ می توان تسهیلات بانکی مورد نیاز آبزی پروران را تامین کرد و مشکلی از نظر میزان اعتبار درخواستی وجود ندارد.
,بورانی خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین سرشماری انجام شده استان زنجان دارای 514 واحد مزارع سردآبی پرورش ماهی است و به دلیل رعایت بیش از پیش مسائل زیست محیطی و جلوگیری از کاهش منابع آبی بکارگیری تجهیزات نوین آبزی پروری جزء الزامات ادامه فعالیت است.
,انتهای پیام /رض
]
ارسال دیدگاه