عضو مجلس خبرگان رهبری/
مردم در مرحله دوم انتخابات شرکت و به لیست نامزدهای انقلابی و ارزشی رای دهند
آیت الله محسن حیدری اظهار کرد :توصیه می کنیم برخی جریان ها به دور از انگیزه های شیطانی به مردم برگردند و علیه نظام کاری نکنند که سرشان مثل گذشته به سنگ خواهد خورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اهوازنوین: آیت الله محسن حیدری عضو مجلس خبرگان رهبری در خصوص اهمییت انتخابات مجلس در مرحله دوم اظهار کرد : اهمیت مرحله دوم انتخابات از مرحله اول کمتر نیست و همه واجدان شرایط رأی دادن، در انتخابات شرکت کنند تابتوانیم شایسته انتخاب کنیم .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهوازنوین, ,
,
, وی افزود : شرکت در انتخابات تعیین کننده است زیرا اگر در پای صندوقهای رأی حاضر نشویم، این میل و کشش و هویت به صندوق منتقل نمی شود.
,آیت الله حیدری با بیان اینکه برخی جریان ها همیشه از هر روزنه ای سو استفاده می کند تا به اهداف خود در راستای فتنه ۸۸ برسد گفت : توصیه می کنیم برخی جریان ها به دور از انگیزه های شیطانی به مردم برگردند و علیه نظام کاری نکنند که سرشان مثل گذشته به سنگ خواهد خورد.
,عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد :مردم خوزستان باید در بین کاندیداها به کسانی رأی داد که به دنبال مصالح نظام و مردم هستند سعی کنیم به لیستی رأی بدهیم که انقلابی و ارزشی هستند.
,وی با بیان اینکه نامزدها سعی بر شفاف شدن مواضع داشته باشند زیرا قدرت انتخاب مردم را بالا میبرد تصریح کرد:کاندیداها بر اساس توانایی خود و در راستای احتیاج مردم قول بدهند و اگر برنامه ای در هر موردی از مسائل دارند، آن برنامه را برای مردم ارائه کنند.
,امام جمعه موقت اهواز ادامه داد :کاندیدایی که راهی مجلس می شوند قول بدهند که با پشتکار و ثبات قدم در این میدان پیش خواهند رفت و از همه ظرفیتهای قانون اساسی برای اجرای وظیفه ی بزرگِ خودشان استفاده خواهند کرد و به کمک مدیریت اوضاع کشور خواهند پرداخت.
,انتهای پیام/م
, انتهای پیام/م]
ارسال دیدگاه