سینا عشوری:

به خاطر این برد خدا را شکر می‌کنم/ پوشیدن پیراهن تراکتورسازی برایم باعث افتخار است

به خاطر این برد خدا را شکر می‌کنم/ پوشیدن پیراهن تراکتورسازی برایم باعث افتخار است
بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پس از برد تیمش مقابل ملوان عنوان کرد که به پوشیدن پیراهن این تیم افتخار می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ "سینا عشوری" بازیکن تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پس از برتری تیمش مقابل ملوان در گفتگو با خبرنگار ورزشی آناج اظهار داشت: ما در این بازی از موقعیت‌هایمان به خوبی استفاده کردیم و توانستیم 3 امتیار را بگیریم که به خاطر این برد خدا را شکر می‌کنم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی در رابطه با درخشش حاتمی افزود: حاتمی در بازی‌های قبلی هم مثمر ثمر بود و خوشحالم که در این بازی خودش موفق به گلزنی شد؛ به او و تیم‌مان تبریک می‌گویم.

,

هافبک تدافعی تراکتورسازان در مورد کار خط دفاعی تیمش اذعان داشت: کار دفاعی به نظرم 4 بازیکن خط دفاعی نیست بلکه کل تیم نقش دارند. ما در یک سری صحنه‌ها اشتباهات زیادی داشتیم ولی مهم 3 امتیاز بود که آن را کسب کردیم.

,

این بازیکن در رابطه با تصمیمش برای فصل آینده نیز بیان کرد: هنوز مشخص نیست. منتظرم فصل تمام شود تا بعد از آن تصمیم بگیرم.

,

عشوری در خاتمه در خصوص وابستگی که بین او و هواداران تراکتورسازی به وجود آمده است، ابراز داشت: من دست تک تک هوادارانمان را می‌بوسم و خیلی دوستشان دارم. باعث افتخار است که در فصل آینده نیز پیراهن تراکتورسازی را بپوشم و باید ببینیم قسمت چه می‌شود.

,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه