به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قائم آنلاین، مهدی محمدی در حاشیه انتخابات دور دوم در قائمشهر با اشاره به اینکه یک مرکز رأی اصلی و ۴ حوزه فرعی که شامل سوادکوه، سوادکوه شمالی، سیمرغ و جویبار آماده فعالیت هستند، اظهار کرد: ۱۶۴ صندوق در مرکز حوزه انتخابیه پیش بینی شد و ۳۶۵ صندوق اخذ رأی در حوزه های فرعی است.
وی افزود: مجموع عواملی که در مرکز حوزه انتخابیه کمک می کنند دو هزار و ۵۰۰ نفر هستند.
فرماندار شهرستان قائمشهر تصریح کرد: در چارچوب قانون با هیأت های اجرایی و اعضای شورای تأمین وظایف خود را انجام دادیم امروز هم بر اساس آن برنامه ریزیها و آنچه که قانون مشخص کرد مردم در پای صندوقهای رأی حاضر شدند.
محمدی با تأکید بر اینکه از همینجا از مردم خواهش می کنم که برای مشارکت در انتخابات حضور پیدا کنند، گفت: مردم تلاش کنند در ساعات اولیه در صندوق اخذ رأی حضور پیدا کنند و زمان را به آخر وقت موکول نکنند.
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه