رییس اداره نهضت سوادآموزی سنقروکلیایی خبر داد؛

تعیین پاداش همکاری مدیران و معلمین با نهضت سواد آموزی/400 ساعت اضافه کاری برای باسواد نمودن افراد بی سواد

تعیین پاداش همکاری مدیران و معلمین با نهضت سواد آموزی/400 ساعت اضافه کاری برای باسواد نمودن افراد بی سواد
رئیس اداره نهضت سواد آموزی سنقروکلیایی از تعیین پاداش همکاری مدیران و معلمینی که با نهضت سواد آموزی همکاری نمایند خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سهیل سنقر، شهلا محمودی رییس اداره نهضت سواد آموزی شهرستان سنقروکلیایی در نشست مدیران متوسطه دوره دوم که در هنرستان پیامبر اعظـم (ص) با حضور مدیر آموزش و پرورش تشکیل شد ضمن تشکر از مدیران و راهبران آموزشی که در طرح با سواد نمودن  اولیای بی سواد مدارس همکاری لازم و تلاش گسترده و قابل تحسینی را داشته اند خواستار ادامه همکاری مطلوب تر مدیران گرامی در سال 95 با بخش سواد آموزی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهیل سنقر,

 

,

وی با اشاره به سیاست های سازمان نهضت سواد آموزی در سال 95 اظهار داشت : به ازای تشکیل کلاس سواد آموزی توسط فرهنگیان 400 ساعت اضافه کار آموزشی و به ازای تشکیل کلاس انتقال 600 ساعت اضافه کار آموزشی به آنان پرداخت می گردد.

,

 

,

محمودی خاطر نشان کرد : همچنین به ازای با سواد نمودن یک فرد بی سواد علاوه برمبلغ 7 میلیون ریال تومان حق الزحمه ، در فرم ارزشیابی نیز تا 8 امتیاز و در فرم سازماندهی نیز یک بند به همکاری با فعالیتهای سوادآموزی اختصاص داده اند.

,

 

,

رییس اداره نهضت سوادآموزی سنقروکلیایی ابراز داشت : مدیران وظیفه دارند در طرح با سواد نمودن اولیای بی سواد آنان را شناسایی،جذب و به تشکیل کلاس در مدرسه خود اقدام نمایند.

,

 

,

 

,

 

,
,
,
,
, ,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه