عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:

ایران هراسی پروژه همیشگی دشمن است/ایران می تواند مقابله به مثل کند

ایران هراسی پروژه همیشگی دشمن است/ایران می تواند مقابله به مثل کند
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هراسی پروژه همیشگی دشمن است و پس از اجرایی شدن برجام نیز آمریکا به تعهدات خود عمل نکرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد اسماعیلی امروز در گفت و گو با خبرنگار موج رسا اظهار داشت: پروژه ایران هراسی برنامه همیشگی دشمنان نظام اسلامی بوده است و امروز نیز به شکل های مختلف این پروژه پیگیری می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمد اسماعیلی امروز در گفت و گو با خبرنگار , موج رسا, ,  اظهار داشت: پروژه ایران هراسی برنامه همیشگی دشمنان نظام اسلامی بوده است و امروز نیز به شکل های مختلف این پروژه پیگیری می شود.,

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری بارها به این موضوع تاکید کرده و توطئه های دشمنان را آشکار کرده اند، خاطرنشان کرد: بیانات رهبری همچون گذشته راهگشا بوده است.

,

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه همانگونه که پیش بینی می شد و همانگونه که مقام معظم رهبری قبل، حین و بعد از اجرای برجام هشدار دادند، آمریکا غیر قابل اعتماد است، تصریح کرد: پس اجرایی شدن برجام نیز غیر قابل اعتماد بودن این کشور به خوبی آشکار شد.

,

اسماعیلی با بیان اینکه دشمن همچنان حتی پس از برجام نیز شیوه های قبلی خود را پیگیری می کند، ادامه داد: اگر چه در متن برجام به توافقاتی رسیدیم و این توافقات را امضا کردند اما هنور هیچ اثری از اجرای آن وجود ندارد.

,

وی تهدید کردن سایر کشورها به روش های مختلف را مانع اجرای برجام دانست و خاطرنشان کرد: آمریکا اجاره نمی دهد کشورهای اروپایی با ایران روابط عادی برقرار کنند.

,

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا تلاش می کند تا توافقاتی که در برجام انجام شده است اجرایی نشود، ادامه داد: به نظر می رسد باید نظام اسلامی راه حل مقابله با آمریکا را پیدا کرده و اجازه ندهد طرف غربی اینگونه پیش دستی کند.

,

اسماعیلی بر ضرورت پیگیری وزارت امور خارجه و در صورت صلاحدید شکایت علیه آمریکا تاکید کرد و گفت: برخی جاها نیز باید برای پروژه ای که دشمن به راه انداخته است از پروژه مقابله به مثل استفاده شود.

,

وی تاکید کرد: باید شرایطی فراهم شود که آمریکا نتواند تعهدات خود را زیر پا بگذارد، ادامه داد: ایران به آمریکا اعتمادی نداشته و ندارد.

,

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی فشارهای دولت را نیز برای اجرای برجام موثر دانست و گفت: چرا که طرف غربی اعتماد نظام اسلامی را جلب نکرده است و معلوم هم نیست در آینده به تعهدات خود عمل کند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه