logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

صالح: عربستان با القاعده و داعش فرق ندارد

صالح: عربستان با القاعده و داعش فرق ندارد
آنها به ما حمله کردند ، ما به آنها حمله نکردیم. آنها در حال کشتن زنان، کودکان و سالخوردگان ما هستند. ما هرگز هیچگونه مناقشه مذهبی نداشتیم. چرا این مناقشه ها اکنون پدیدار شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ درپی کشته شدن هزاران غیرنظامی یمنی به دست ائتلاف تحت رهبری عربستان ، علی عبدالله صالح رئیس جمهوری پیشین یمن اعلام کرد که بین 'رژیم سعودی ' و گروههای تروریستی نظیر داعش و القاعده هیچ فرقی وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، صالح درمصاحبه اختصاصی با کانال تلویزیونی خبری آر.تی روسیه که بامداد یکشنبه پخش شد، گفت: توطئه ای علیه مردم یمن صورت گرفته است. یک تعرض غیرمنطقی علیه ما تدارک دیده شده است. حمله به اهداف نظامی ، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به تشکیلات زیر بنایی ما ضربه زده است. همه چیز در حال انهدام کامل است .... من در مورد تعرض سعودیها صحبت می کنم .
رئیس جمهوری پیشین یمن که چندین دهه رهبری این کشورخاورمیانه را تا فوریه 2012 به عهده داشت گفت : ملت وی با هیج کشوری در جهان به جز عربستان سعودی نزاع ندارد.

صالح گفت: آنها به ما حمله کردند ، ما به آنها حمله نکردیم. آنها در حال کشتن زنان، کودکان و سالخوردگان ما هستند. چرا ؟ ما هرگز هیچگونه مناقشه مذهبی نداشتیم. چرا این مناقشه ها اکنون پدیدار شده است. ما عقاید مذهبی خود را داریم و شما عقاید مذهبی خودتان را دارید.

سعودی ها چرا مردم یمن را که همسایگان و برادران شما هستند می کشید.
صالح معتقد است که گروههای تروریستی مهم همگی ریشه در سازمان اخوان المسلمین دارند که به گفته وی خود ساخته و پرداخته سعودی ها است.

وی افزود : القاعده ، داعش و النصره همگی مشتقات اخوان المسلمین هستند که ساخته و پرداخته سعودی ها است و توسط آنها رشد و نمو پیدا کرده است. این سازمانها در روسیه و اروپا نیز فعالند. بعدا قطر و ترکیه نیز شروع به استفاده و بهره برداری از آنها برای رسیدن به اهدافشان کردند. آنها از دیر باز در یمن وجود خارجی نداشتند بلکه ظاهرا از عربستان با اسامی مختلف نظیر سلفی ها ، اخوان المسلمین و القاعده وارد این کشور شده اند.

این سیاستمدار اضافه کرد که روسیه و اروپا هر دو در مورد ماهیت جنبش اخوان المسلمین اشتباه می کنند. آنها که دست پرورده عربستان سعوی هستند هیچ برنامه سیاسی محکمی نداشته بلکه برنامه آنها پول است.

وی خسارات وارده به کشورش را میلیاردها دلار ذکر کرد.

رهبر سابق یمن همچنین گفت : عربستان سعودی ادعا می کند نیروهای ایران در یمن هستند تا بتواند ' تعرض سعودی ها ' را توجیه کند در حالی که چنین حمایتی از جانب تهران وجود ندارد.
صالح گفت : ما دوست داریم مقداری کمک های نظامی و غیره از ایران دریافت کنیم. ولی به ما کمکی نمی کند.

این سیاستمدار به آرتی گفت : ادعای حضور ایران در یمن جعلی است و هیچ نیروی نظامی ایرانی در این کشور حضور ندارد و گرنه سازمان اطلاعات امریکا با آن همه تجهیزات این نیروها را رویت می کرد و تا کنون موضوع را در دستور کار سازمان ملل قرار داده بود.

صالح معتقد است که عبد ربه منصور هادی رئیس جمهوری تبعیدی یمن که نیروهایش درعدن مستقرند و تحت حمایت عربستان قرار دارد فاقد مشروعیت است و وی باید برای محاکمه به جرم ارتکاب جنایات جنگی به محاکم بین المللی سپرده شود.

صالح گفت : اینده یمن 'نباید در ژنو یا کویت ' مورد بحث قرار گیرد و وی و هوادارانش تنها وحدت و یکپارچگی کشور را براساس قانون اساسی و همه پرسی به رسمیت می شناسند.

وی اظهار کرد : یک دولت وحدت ملی با مشارکت نیروهای سیاسی مختلف باید در وهله اول تشکیل شود . باید طبق قانون اساسی انتخابات مجلس و ریاست جمهوری برگزار شود.

رئیس جمهوری پیشین یمن با اشاره به اینکه وی ریاست یک حزب جناح مخالف را در دست دارد که در اصل با گرفتن هرنوع قدرت مخالف است به آرتی گفت : وی هرگز دوباره راضی به گرفتن قدرت نخواهد شد.

وی گفت : 'من به مدت 45 سال بخشی از یک فرایند سیاسی بودم . این برای من کافی است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه