logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نمایشگاه صنایع دستی ملی در چهار محال و بختیاری برگزار شد

نمایشگاه صنایع دستی ملی در چهار محال و بختیاری برگزار شد
معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: نمایشگاه صنایع دستی ملی در شهرستان کوهرنگ استان چهارمحال و بختیاری آغاز به کار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر ، مهرداد رئیسی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی این اداره کل از برگزاری نمایشگاه صنایع دستی در شهرستان کوهرنگ خبر داد و افزود : این نمایشگاه به مدت 9 روز از تبلغایت هفدهم اردیبهشت ماه جاری برای بازدید علاقه مندان بصورت آزاد و رایگان از ساعت 9 صبح لغایت 18 عصر در محل ساختمان موزه آب شهرستان مذکور دائر می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر ,

وی  با بیان اینکه بیشتر شرکت کنندگان از استانهای فارس، البرز، اصفهان و چهارمحال و بختیاری می باشند اذعان داشت : این نمایشگاه با همکاری پژوهشکده هنر به سرپرستی آقای مجید اکبری برگزار می شود.

رئیسی هدف از برگزاری این نمایشگاه را شناخت ، معرفی و عرضه محصولات و همچنین حمایت از تولیدات هنرمندان رشتهصنایع دستی دانستو گفت : نمایشگاه صنایع دستی دارای 15 غرفه شامل چرم، گلیم، مسگری، چوغا، صنایع دستی عشایری، تابلو فرش و ... می باشند.

مهرداد رئیسی معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری استان در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه ضمن تبریک و گرامیداشت هفته معلمصنایع دستی را از دو بعد هویت سازی و هنری و اقتصادی مهم ارزیابی کرد و گفت : صنایع دستی یک رشته هویت بخش و اصالت بخش به یک جامعه می باشد که ریشه و تمدن یک جامعه را معرفی می نماید و در بعد هنری و اقتصادی هم از ارزش بالایی برخوردار بوده چرا که باعث رشد و توسعه اقتصادی و فرهنگی یک جامعه شود که میتواند سهم بالایی در توسعه اقتصادی ، اشتغال ، ارزآوری و ... داشته باشد .

وی در پایان این مراسم به سوالات مدعوین و حاضرین در زمینه صنایع دستی پاسخ داده و تاکید نمود حمایت از تولید کنندگان و هنرمندان رشته صنایع دستی از اهداف و اولویت های اصلی این اداره کل می باشد.

انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه