در همایش حکمت مطهر عنوان شد:
حکومت اسلامی ارتش و نیروهای مسلح مکتبی و اسلامی می خواهد/ تشکیل نظام اسلامی خاری بر چشم غرب و شرق است
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت المقدس کردستان گفت: با رهبری امام(ره)، هوشیاری و دوراندیشی مقام معظم رهبری و پایداری وابهت ملت ایران، با ازبین رفتن یا واماندگی دیگر مکاتب ونظام های دنیا، انقلاب اسلامی همچنان بیدارگر است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهوخبر؛ حجت الاسلام علیرضا باباشاهی، امام خمینی(ره) را موسس بیداری اسلامی در قرن بیستم دانست و دیگر حرکت های انقلابی در قرن حاضر را ادامه عملی اندیشه های ایشان در میان ملل آزاده جهان عنوان کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهوخبر,مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت المقدس کردستان ظهر امروز یکشنبه، طی سخنانی در همایش حکمت مطهر که در تالار اجتماعات سپاه کامیاران برگزار می شد خداوند متعال را همراه همیشگی دین اسلام معرفی کرد و ابراز داشت: پروردگار با تشکیل حکومت اسلامی در ایران منتی بزرگ بر دوش بشریت نهاد تا بار دیگر بعد از دوران پیامبر اکرم(ص) نظامی مبتنی بردین وآیین مبین اسلام در جهان حکمفرما شود.
,حجت الاسلام باباشاهی اضافه کرد: انقلاب اسلامی باعث تحولات عظیمی در دنیا شده و ایجاد حکومت اسلامی از آن جمله است؛ نظام اسلامی زمانی درایران برسرکارآمد که لیبرالیسم و کاپیتالیسم در غرب حکمفرمایی می کرد و نظام کمونیستی در شرق اریکه تشکیل داده بود.
,مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه بیت المقدس کردستان، تشکیل نظام اسلامی را خاری در چشم غرب و شرق دانست و عنوان داشت: ابتدا دنیا قبول نمی کرد که بر پایه شریعت دینی حکومتی به وجود آید و این نوع حکومت را یا سد راه سرمایه داری می دانستند و یا افیون ملت ها خظاب می کردند، اما با رهبری امام(ره)، هوشیاری و دوراندیشی مقام معظم رهبری و پایداری وابهت ملت ایران و با ازبین رفتن یا واماندگی دیگر مکاتب ونظام های دنیا، انقلاب اسلامی همچنان بیدارگر است.
,حجت الاسلام باباشاهی در بخش دیگری از سخنان خود به چهارچوب های نظری و عملی نظام اسلامی اشاره نمود و گفت: هر نظامی به چهارچوب خاص خود اعم از قانون اساسی و نیروهای نظامی نیاز دارد و در حکومت اسلامی ایران این مراحل طی شده و تا تشکیل شورای نگهبان برای پاسداری از قانون اساسی و نظارت بر مصوبات مجلس ادامه داشته است.
,مسئول نمایندگی ولی فقیه ارتش ایران را مکتبی و اسلامی خواند و افزود: حکومت اسلامی ارتش و نیروهای مسلح مکتبی و اسلامی می خواهد و در همان ابتدای انقلاب با تشکیل سازمان عقیدتی سیاسی در ارتش و سپاه و دیگر نیروهای انتظامی، بدنه آنان با اندیشه اسلامی و دینی شکل داده شد، به گونه ایی که امروزه هزاران حافظ ومفسر قران کریم در میان این نیروها خدمت می کنند.
,حجت الاسلام باباشاهی در پایان با اشاره به فعالیت عقیدتی سیاسی در میان نیروهای مسلح جمهوری اسلامی وحضور روحانیون در میان این نیروها عنوان داشت: جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی رابطه ایی برمبنای عموم وخصوص من وجه دارند و براین اساس اندیشه اسلامی و روحانیت در بدنه نیروهای مسلح ایران حضوری فعال دارند.
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه