فرمانده انتظامی بستان آباد خبر داد:

سر دسته باند سرقت سیم و کابل برق در بستان آباد دستگیر شد

سر دسته باند سرقت سیم و کابل برق در بستان آباد دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان بستان آباد از دستگیری سر دسته باند سرقت سیم و کابل برق در این شهرستان خبر داد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار شهریار سرهنگ سیاوش علیفام در گفتگو با خبرنگار دیار شهریار  اظهار کرد: ماموران قرارگاه مبارزه با سرقت پلیس آگاهی بستان آباد در راستای برخورد قاطع با انواع سرقت‌ها تلاش وسیع و گسترده ای را جهت شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان و کشف آغاز کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار شهریار,

وی افزود: با اقدامات دقیق و کارشناسی ماموران پلیس آگاهی این شهرستان، سر دسته باند سرقت سیم و کابل در این ارتباط دستگیر و برای تحقیقات بیشتر به پلیس آگاهی منتقل شد.

,

علیفام در پایان اظهار کرد: متهم دستگیر شده در بازجویی‌ها و تحقیقات به عمل آمده و در مواجهه با شواهد و قرائن ارائه شده از سوی ماموران به ارتکاب هشت فقره سرقت سیم و کابل برق در سطح شهرستان بستان آباد اعتراف کرد.

,

وی از همکاری موثر مردم در تماس‌های خود با مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰در این راستا تشکر و خواستار تداوم این همکاری‌ها شد .

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه