معلم برگزیده یونسکو :

معلمان در فرآیند آموزش نوعی به یادآورنده خلاقیت های دانش آموزان هستند

معلمان در فرآیند آموزش نوعی به یادآورنده خلاقیت های دانش آموزان هستند
معلم برگزیده یونسکو گفت: معلمان در فرآیند آموزش نوعی به یادآورنده خلاقیت های دانش آموزان در فرآیند آموزش هستند که از این منظر از آنان به عنوان رسولان یاد می کنند بنابراین کار معلم تذکر است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قائم آنلاین، آموزگار کسی است که افزون بر شایستگی‌های آموزشی و توانایی‌های حرفه‌ای خود، هنر تدریس و سازندگی همه‌ سویه شاگردان را در دست داشته باشد.
معلمی شغل مهمی است که ضرورت آن بر کسی پوشیده نیست و این ضرورت از نظر مولفین، عمدتا شکل دهی تجربیاتی است که منجر به تغییرات مطلوب رفتاری در دانش آموختگان می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قائم آنلاین,
,


بخاطر همین ضرورت آشکار است که نقش معلم جنبه نهادی پیدا کرده و بسیاری از گروههای اجتماعی و افراد و دانشجویان و دانش آموختگان مختلف، انتظارات کلی مشخصی از آنچه که یک معلم هست و باید باشد دارند. اما به نظر می رسد انتظارات کلی مورد نظر در عمل دچار مشکل می شود.
فردوس حاجیان معلم برگزیده یونسکو در گفت و گو با خبرنگار قائم آنلاین، ضمن تبریک هفته معلم به همه آموزگاران، اظهار کرد: شغل معلم علاوه بر یاد دادن به یاد آوردن است و باید شرایطی برای دانش آموزان فراهم کند تا آنان متوجه شوند که می دانند اما فراموش کردند.

,
,
,


وی تصریح کرد: معلمان در فرآیند آموزش نوعی به یادآورنده خلاقیت های دانش آموزان در فرآیند آموزش هستند که از این منظر از آنان به عنوان پیامبران یاد می کنند بنابراین کار معلم تذکر است.
این نویسنده کتاب‌های درسی با اشاره به اینکه از موارد مهم در آموزش پست مدرن به ویژه در دنیای فعلی آموزش از طریق روایت های بومی است، گفت: می‌توان از امکانات محیطی محل زندگی و شرایط زیستی دانش‌آموز برای آموزش آسان و ایجاد شرایط مساعد و یادگیری بهتر استفاده کرد.

,
,
,


وی شیوه آموزش دانش‌آموزان مازندرانی با منطقه یزد و منطقه سیستان و بلوچستان را متفاوت، اما در روش آموزش ثابت دانست و افزود: آنچه که در آداب و رسوم این سه استان وجود دارد اینها علاوه بر تفاوت‌های پدیدار شناسنامه تفاوت‌های اخلاقی هم دارند بنابراین باید بتوانیم از امکانات معرفتی هر استان بهره ببریم و به دانش‌آموزان آموزش دهیم.
حاجیان از موارد مهم در آموزش پست مدرنیست را نگاه وحدت گرایانه شرقی عنوان کرد و گفت: باید آموزش پست مدرنیست با نگاه وحدت گرایانه شرقی همراه با روح عرفان و عقلانیت در دانش آموزان ایران ایجاد شود.
وی افزود: برای ایجاد محیط آرام آموزشی در مدرسه ها باید معلم آرام داشته باشیم و همچنین وجود کلاس‌هایی آرامش بخش باشد.

,
,
,
,


این استاد دانشگاه به مسئولان توصیه کرد:‌ مجلس باید با تصویب لوایح هم تک فوریتی و هم دوفوریتی یعنی لایحه‌ای از نمایندگان و هم دولت ارتقا مالی معلمان را فراهم کنند.
حاجیان با اشاره به اینکه حقوق معلمان در لوگزامبورک ۹۹ هزار دلار در سال یعنی حدودا ماهی ۳۰ میلیون تومان است در حالی که در ایران معلمان حقوقشان مناسب نیست، تصریح کرد: باید افزایش حقوق معلمان در مجلس تصویب شود تا آنان ارتقا شغلی پیدا کنند و باید حقوق آنان بالاتر از حقوق یک هیأت علمی، شرکت نفتی و کارمند ارشد هواپیمایی باشد اگر این حقوق مادی یابد آرامشی برای معلمان ایجاد می‌شود تا بهتر به دانش‌آموزان آموزش دهند.

,
,
,


معلم برگزیده یونسکو استفاده از بزرگان عرفان و خود معلمان را در آموزش‌های ضمن خدمت الزامی دانست و گفت: اگر در کلاس‌های ضمن خدمت به شکل کارگاهی از بزرگان عرفان و همچنین خود مدرسان خیلی قوی استفاده شود تا در مسائل عرفانی و اخلاقی با هم خوانش کنند هر دوبال با هم رشد می‌کند و کلاس به آرامش می‌رسد.

,
,


وی ضمن توصیه به خیرین مدرسه ساز و ثروتمندان، گفت: اگر می‌خواهند ثواب دنیا و آخرت داشته باشند و فرزندانشان سعادتمند شوند و به کامیابی و برکت در زندگیشان بیشتر شود مدرسه بسازند.
فردوس حاجیان با اشاره به اینکه چگونه دانش آموز می‌تواند در مدرسه‌ای که صندلی ندارد و همچنین در کلاس چپرنشین بی سقف آرامش داشته باشد، گفت: باید با نگاه چشم انداز بالادست ببینیم در برنامه پنج سال توسعه چقدر اعتبار به مدسه تخصیص پیدا می کند.

,
,
,


وی در پایان یادآور شد: معلمان با همه مشکلاتی که دارند با آرامش خود رئیس جمهور و مدیرکل تربیت می کنند بنابراین معلمان جامعه ایران آرام هستند.

,
,


درون دلت عاطفه خانه دارد/ محبت به قلب تو کاشانه دارد
نگاهت صمیمی تر از هرنگاهیست/ به چشمت مگر کبوتر لانه دارد
تو مهری تو اشکی تو ماهی تو آهی/ کجا حال تو پیر و فرزانه دارد
بود منطقت سوختن بی بهانه/ کجا حال تو شمع و پروانه دارد
معلم چراغ هدایت بی فروغ/ محبت به قلب تو کاشانه دارد

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه