چهارمین انتخابات مجمع جمعیت هلال احمر شهرستان های مینودشت و گالیکش برگزار می شود

چهارمین انتخابات مجمع جمعیت هلال احمر شهرستان های مینودشت و گالیکش برگزار می شود
چهارمین دوره انتخابات مجامع شورای اجرایی جمعیت هلال‌احمر، جمعه ۲4 اردیبهشت ۹۵ در جمعیت هلال‌احمر شهرستان مینودشت برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از مینوخبر ، «اویس ممشلی» معاون جمعیت هلال احمر شهرستان های مینودشت و گالیکش با اعلام این خبر، گفت: به‌منظور نهادینه کردن مشارکت اعضا و داوطلبان فعال و افراد نیکوکار و نوع‌ دوست و خیرین در این مؤسسه خیریه و مردمی غیردولتی و فراهم‌کردن زمینه حضور حداکثری و مؤثر آنها در ارکان تصمیم‌گیری جمعیت هلال‌احمر، چهارمین دوره انتخابات مجامع جمعیت در روز جمعه مورخ 24 اردیبهشت 95 برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مینوخبر,

وی با بیان این که در شهرستان چهار نفر به‌عنوان شورای اجرایی و یک نفر نیز به‌عنوان بازرس انتخاب می‌شوند، افزود: در شهرستان های مینودشت و گالیکش 946 نفر از اعضای فعال هلال‌احمر واجد شرایط رأی دادن در این انتخابات هستند.

,

ممشلی مهم ترین شرط انتخاب کنندگان را حداقل سن 18 سال تمام و دارا بودن حداقل 6 ماه سابقه عضویت یا داوطلبی فعال در جمعیت هلال احمر عنوان کرد.

,

معاون جمعیت هلال احمر شهرستان های مینودشت و گالیکش خاطر نشان کرد: داوطلبانی که پیامک دعوت را دریافت نموده اند جهت دریافت کارت حضور درانتخابات مجامع به جمعیت هلال احمر شهرستان مینودشت مراجعه نمایند.

,

گفتنی است؛ این انتخابات هر چهار سال یک بار برگزار می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه