رئیس اداره بهزیستی خبر داد
۴۴۹ زن سرپرست خانوار در سیب و سوران مستمری ماهیانه دریافت می کنند
رئیس اداره بهزیسی شهرستان سیب و سوران گفت: در شهرستان سیب و سوران ۴۴۹ زن سرپرست خانوار از اداره بهزیستی مستمری ماهیانه دریافت می کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از با مهرستان عبدالعزیز ارباب با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: این زنان در خانواده های بی سرپرست مرد، سرپرست معلول و بیماری سرپرست، سرپرست خانوار را برعهده دارند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با مهرستان ,وی با بیان اینکه زنان سرپرست خانواده همه مسائل و مشکلات خانوار را بر دوش دارند خاطر نشان کرد: در این خانواده ها اقتصاد خانواده و تربیت فرزندان بر دوش زنان است.
,وی با اشاره به اقدامات حمایتی بهزیستی از زنان سرپرست خانوار تصریح کرد: اداره بهزیستی شهرستان سیب و سوران در قالب اشتغالزایی به زنان سرپرست خانوار و فرزندان آنها، خدمات مددکاری، اعطای وام و مستمری ماهیانه از این قشر آسیب پذیر حمایت می کند.
,رئیس اداره بهزیسی شهرستان سیب و سوران با اشاره به آموزشهای مختلف کارآفرینی و مشاغل خانگی تصریح کرد: اداره بهزیستی در صدد است تا با آموزش های مختلف کارآفرینی و مشاغل خانگی به خودکفایی زنان سرپرست خانوار کمک کند.
,ارباب با بیان اینکه بیشتر زنان سرپرست خانوار به دلیل شرایط زندگی و معیشتی نیازمند حمایت روحی و عاطفی هستند، خاطرنشان کرد: در این راستا اداره بهزیستی سیب و سوران به این قشر خدمات تخصصی مددکاری اجتماعی، روانشناسی و مشاوره ای را نیز ارئه می دهد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه