سردار یحیی رحیم صفوی در اجلاسیه ایثارگران:
گیلان به عنوان قطب تمدنی درخشیده است/عقل سلیم حکم می کند که اقتصاد مقاومتی را پیاده کنیم وامید بستن به قدرت های خارجی دردی ازمشکلات ما دوا نمی کند
مشاور عالی مقام معظم رهبری اظهارکرد: گیلان یک ونیم برابر لبنان مساحت دارد و جمعیتی که درکشورهای شمال ایران وجود دارد، ظرفیتی برای صادرات، به ویژه محصولات کشاورزی به وجود آورده است و بهترین مسیر صادرات به روسیه ودیگر کشورها گیلان است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرنیان گیل ،سردار سرلشگر رحیم صفوی در اجلاسیه ایثارگران کنگره ملی هشت هزار شهید گیلان با بیان اینکه گیلان به عنوان قطب تمدنی، فرهنگی درخشیده است، اظهارکرد: درست است که قیام و مجاهدت میرزا کوچک برای مبارزه با استکبار و استبداد، اما نقش جوانان برومند استان درهشت سال دفاع مقدس و شجاعت آزادگان شما داستان دیگری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرنیان گیل,

, وی با تاکید براینکه شهدای گیلانی نه تنها از سرزمین ایران بلکه از هویت اسلامی وایرانی دفاع کردند، عنوان کرد: موضوعی که باعث افتخار و غرور یک ملت در برابر ملت های دیگر می شود و باعث شکل گیری یک نظام سیاسی قدرتمند در کشور می شود.
,دستیار ویژه و مشاور مقام معظم رهبری با اشاره به غیرت و فداکاری وایثارجوانان گیلانی که باعث حفظ عزت و هویت و ارزش های دینی و ملی ما شده است، افزود: برگزاری کنگره شهدا تداوم و تقویت این ارزش هاست چراکه شهدا به ما نیازی ندارند، بلکه از نیاز های اساسی یک ملت است که یاد وخاطره، اخلاق و رفتار شهدا را زنده نگه دارد.
,سرلشگرصفوی با بیان اینکه کویتی ها در جنگ با عراق هفت سال دوام نیاوردند، گفت: آنها برای بیرون کردن عراق از کویت، دست به دامن شیطان بزرگ شدند اما فرزندان ما دست به دامان اهل بیت می شدند.
,

, وی با اشاره به این پرسش اگر شهیدان زنده بودند چه پیامی برای ما داشتند؟ تصریح کرد: شهیدان به ما می گفتند با مقاومت و ایستادگی برسر ارزش ها و اهداف انقلاب اسلامی و با تکیه برمنابع و ظرفیت های داخلی می توانیم برمشکلات غلبه کنیم.
,دستیار ویژه و مشاور مقام معظم رهبری تاکید کرد: عقل سلیم حکم می کند که اقتصاد مقاومتی را پیاده کنیم وامید بستن به قدرت های خارجی دردی ازمشکلات ما دوا نمی کند.
,سرلشگرصفوی با اشاره به ظرفیت ها ومنابع طبیعی، گردشگری، حمل و نقل و کشاوزی استان گیلان افزود: گیلان یک ونیم برابر لبنان مساحت دارد و جمعیتی که درکشورهای شمال ایران وجود دارد، ظرفیتی برای صادرات، به ویژه محصولات کشاورزی به وجود آورده است و بهترین مسیر صادرات به روسیه ودیگر کشورها گیلان است.
,

, وی با ابراز امیدواری ازاینکه استان گیلان به یک استان پیشرو تبدیل شود، گفت: شما بیش از 200 هزار دانشجو و بیش از 80 واحد دانشگاهی دارید که ازفرصت های گیلان است.
,دستیار ویژه و مشاور مقام معظم رهبری خاطر نشان کرد: درشرایطی که دشمنان به دنبال فرهنگ برهنگی و هرزگی هستند، هرکدام از شهیدان ما یک انسان الگوی مطلوب در اندیشه، اخلاق هستند.
,صفوی با بیان اینکه فرهنگ غربی فاقد پیام الهام بخش ونجات بخش برای بشریت است، ابرازکرد: فرهنگ آزادی خواهی و استقلال طلبی شهدا می تواند نقطه عطفی برای ساختن و پیشرفت کشورباشد.
,

, ,
وی با اشاره به اینکه نشانه هایی ازتاثیرگذاری انقلاب اسلامی درمقاومت جوانان منطقه می بینیم، افزود: امیدواریم که مکتب مقاومت درجنگ نیابتی تکفیری باعث پیروزی مردم عراق، سوریه و یمن شود و این مکتب مقاومت از تاثیرات انقلاب اسلامی برمردم منطقه است.
,دستیار ویژه و مشاور مقام معظم رهبری گفت: هرکجا شما مردم برای کمک به نیروهای مسلح و قوای سه گانه به میدان آمدید توانست نظام را موفق کند و قطعا کمک ملت دراقتصاد مقاومتی می تواند دولت را برای اجرای اقتصاد مقاومتی پیروز کند.
,سرلشگر صفوی با تصریح براینکه قدرت های استکباری در مقابل مکتب مقاومت شکست خورده اند، تاکید کرد: حمایت سیاسی، معنوی و مشاوره نظامی ایران اسلامی در جنگ با داعش یک استراتژی دفاعی و یک بازدارندگی منطقی است چرا که ما می خواهیم نیروهای داعشی در همان جا ازبین روند و به مرزهای ما نرسد.
,وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فقط رهبر ایران نیست بلکه برای همه مردم عراق و سوریه قابل اطاعت است و ایشان یک رهبر با تقوا، شجاع، با غیرت و آینده نگرهستند.
,

, به گزارش خبرنگار پرنیان گیل مصطفی احمدی برای اجرای نماهنگ قهرمان به روی صحنه آمد و در پایان از سوی سردار صفوی هدیه سفر به کربلای معلی دریافت نمود.
,

, در ادامه ی این اجلاسیه سرداران گیلانی ازجمله سردار حق بین فرمانده لشگر فاتح نبل الزهرا از جنگ و دلاور مردی قهرمانان این خطه روایت کردند.
,

, همچنین تجلیل از ایثارگران نمونه از دیگر برنامه های این اجلاسیه بود.
,

, انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه