logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

معاون صنایع دستی کشور:

شهرستان اسکو قطب چاپ باتیک ایران و غرب آسیا است

شهرستان اسکو قطب چاپ باتیک ایران و غرب آسیا است
معاون صنایع دستی کشور شهرستان اسکو را قطب چاپ باتیک درایران وخاورمیانه عنوان کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اوشکایا، بهمن نامور مطلق باگفتگوباخبرنگاران در خصوص دستاورد نشست امروز در هفتمین اجلاس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی، اظهار کرد: با توجه به تجربیات ایران و تنوع رشته های صنایع دستی مقرر شد کشورمان در احیا رشته هایی همچون رنگرزی سنتی که در جهان در معرض تهدید قرار دارد همکاری کند که در این مورد با اعضای این شورا گفتگو شد.
وی افزود: برخی از طرح های علمی مثل تدوین دانشنامه صنایع دستی آسیا و اقیانوسیه نیز در این اجلاس بررسی شد .
نامور مطلق اظهار کرد : در جهانی که جنگ و چالش حاکم است فردا در تبریز همایش صلح، خلاقیت و صنایع دستی برگزار و در خصوص راه های ارتقای صنعت گردشگری کشورهای عضو این شورا که از راه های تقویت صلح است، بحث و گفتگو می شود .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشکایا,
,
,

نامور مطلق همچنین از بازدید نمایندگان مناطق شش‌گانه آسیا – اقیانوسیه از شهرستان اسکو خبر داد و گفت: اسکو، پروژه بزرگ چاپ باتیک در آسیای جنوب شرقی است که قرار است آن را با دیگر کشورها مرتبط کنیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه ظرفیت های صنایع دستی ایران به خصوص آذربایجان شرقی بسیار بالاست ، گفت : شهرستان اسکو قطب چاپ باتیک ایران و خاورمیانه است و بازدید از کارگاه های هنری استان و اسکو از جمله برنامه های این اجلاس است.
نامور با بیان اینکه مالزی،هند و اندونزی در خصوص صنعت باتیک اقدامات خوبی انجام داده اند، افزود : تبادل و انتقال تجربیات بین کشورها نیز از اهداف بازدید از کارگاه های هنری استان است .
وی خاطر نشان کرد : بازاریابی در حوزه صنایع دستی و آشنایی هنرمندان و تجار ایران با سلیقه های جهانی و بررسی تدوین دانشنامه صنایع دستی عضو شورا از محورهای اصلی اجلاس بین المللی تبریز است .
معاون صنایع دستی کشور گفت : دانشنامه های عمان و قرقیزستان چاپ شده و دانشنامه ایران نیز به صورت نسخه الکترونیکی در حال آماده سازی است.

,
,
,
,
,

انتهای پیام​/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه